Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Dakkapel op maat

Dakkapel op maat

Dakkapel op maat

Heeft u wensen met betrekking tot een nieuw dakkapel, of wilt u de opties bekijken voor het vervangen of renoveren van uw huidige dakkapel? Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen zorgt kan u hierbij helpen, we hebben voor elke wens een mogelijkheid.

Veel mogelijkheden

We komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Een helder advies met daarbij de beschikbare opties, prijzen en overige informatie, zoals vergunningen. Alles om uw dakkapel op maat zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. De mogelijkheden zijn erg groot omdat het merendeel van de onderdelen in onze eigen fabriek in Heerenveen worden geproduceerd. Naast een vrijblijvend advies bij u thuis is het ook altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen. Lees meer over ons en ons werk.

Kwaliteit boven kosten

Bij een dakkapel op maat is het belangrijk dat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat naast de kosten voor een dakkapel ook rekening wordt gehouden met sfeerbepalende en extra persoonlijke wensen van de klant. Bij KKFH vinden we het belangrijk om u het totale plaatje aan te bieden. Naast de belangrijke factoren als kosten en budget is de kwaliteit ook een erg belangrijk onderdeel bij KKFH. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Onze adviseur komt graag bij u langs om de persoonlijke wensen voor uw dakkapel op maat door te nemen. Zolang dit allemaal binnen de technische mogelijkheden valt kan er een realistische prijsopgave gemaakt worden waarbij we 10 jaar garantie geven zonder bijkomende kosten. Tot in de kleine details kunnen we u vertellen wat u van ons mag verwachten, zonder kleine letters en onverwachte kosten.

Meer informatie?

Heeft u interesse in een dakkapel op maat? Maak direct een afspraak met onze adviseur van KKFH voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs!

Nadat we in een kennismakingsgesprek bij u thuis uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, bent u van harte welkom in onze showroom om verdere keuzes te maken.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.