Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Dakkapel van kunststof

Dakkapel van kunststof

Passende dakkapel van kunststof voor uw woning

Zoekt u een passende dakkapel van kunststof voor uw woning, of is uw huidige dakkapel aan vervanging of renovatie toe?
Alles wordt in onze eigen fabriek geproduceerd, zodat we elke wens kunnen vervullen. Zo is er voor elke woning een passende dakkapel van kunststof. Zolang het technisch haalbaar is, zijn de mogelijkheden voor uw woning eindeloos.

Dakkapel van kunststof

Aangezien wij elke dag bezig zijn met het plaatsen en maken van dakkapellen is geen enkele klus ondenkbaar voor ons. Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen regelt het proces van A tot Z en helpt u graag met het plaatsen of vervangen van uw kunststof dakkapel. Graag nemen we al het werk van u over zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Denkt u aan een nieuwe dakkapel van kunststof of een vervangende (kunststof) dakkapel voor uw woning? KKFH zorgt voor een passende oplossing.

Van vergunningen tot het inmeten en ophangen van rolgordijnen

KKFH ontneemt u graag het werk A tot Z. Wij adviseren en helpen u ook graag bij het aanvragen van vergunningen indien deze nodig. Deze vergunningen kunnen bij uw gemeente worden aangevraagd mocht dit nodig zijn.

Naast de hulp bij vergunningen en het opmeten van uw woning bieden we nog meer extra services aan. Zo verzorgt we zelfs de raambekleding (rolgordijnen, plissé etc.). Deze kunnen we direct bij plaatsing bevestigen zodat u zelf niet de eerste gaten hoeft te boren in de gloednieuwe kunststof kozijnen. Dit geeft een geruststellend gevoel en ontneemt u het werk uit handen. Met een dakkapel van kunststof gefabriceerd en geplaatst door KKFH heeft u in één keer een stuk meer licht en ruimte in uw woning.

Onze manier van werken

Voor een kijkje naar de mogelijkheden en materialen is een bezoek aan onze showroom in Heerenveen een echte aanrader. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij bij u langs komen. We nemen de huidige situatie door en bespreken uw persoonlijke wensen voor dakkapel van kunststof. Zo kunnen we een helder advies met prijsopgave uitbrengen. Vanuit Heerenveen kunnen we in de regio Friesland veel voor u betekenen.

Advies?

Vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Heerenveen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.