Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Dakkapellen Friesland

Dakkapellen Friesland

Maatwerk dakkapellen in Friesland

Toe aan een nieuw dakkapel, of is uw dakkapel aan vervanging toe? De mogelijkheden bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen in Friesland zijn eindeloos. We maken alle dakkapellen in onze eigen fabriek, hierdoor is er voor elke wens een beschikbare optie.

 • Eigen geproduceerde dakkapellen

  Alle dakkapellen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Friesland. In onze fabriek worden de complete onderdelen, inclusief daklijsten, zijwanden en boeidelen geprepareerd voor een plaatsing op maat.

 • Huidige dakkapel vervangen

  In veel situaties is het mogelijk om alleen de bekleding en kozijnen te vervangen. Het geraamte van dakkapellen is vaak nog prima te gebruiken. Dit bespaart een hoop tijd en geld. De montageploeg van KKFH zorgt ervoor dat er een passende oplossing wordt gevonden waarbij de bestaande houten dakkapel gebruikt kan worden.

 • Gebruiksvriendelijke dakkapellen

  Kunststof dakkapellen zijn makkelijk in het onderhoud. Zo kan er een lange levensduur gegarandeerd worden. Vaak volstaat een sopje van water met afwasmiddel al prima voor het onderhouden van dakkapellen.

Offerte aanvragen

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Oosterwolde
  Woningrenovatie
  "We zijn zeer tevreden over de fantastisch geïsoleerde kunststof kozijnen! Ook de montage was perfect geregeld, voor het glas aan de achterkant van de woning werd zelf een speciale kraan geregeld door KKFH."
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
 • Wederik, Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  "We hebben onze hele woning voorzien van kunststof kozijnen, wat een verschil qua isolatie! Ook hebben we veel minder last van geluid van buiten. We zijn superblij dat we voor KKFH hebben gekozen en raden het bedrijf zeker aan."
 • Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  Naast de kunststof kozijnen hebben we in dit project ook de gehele gevelbekleding vervangen door kunststof. Op deze manier is in één keer de gehele woning onderhoudsarm geworden.
 • De Snip, Wolvega
  Renovatie schuifpui
  In Wolvega hebben we een oude schuifpui vervangen door een prachtige kunststof schuifpui van Gealan. Het betreft een 190mm profiel met een uitstekende schuifconditie dankzij hef/schuifsysteem.
 • Rottum
  Nieuwbouwwoning
  Uiteraard doet KKFH niet alleen renovatie maar ook nieuwbouwprojecten. Uiteraard in goede overeenstemming met de klant en het bouwbedrijf. Alle mogelijkheden voor uw nieuwbouwing zijn te bekijken in onze showroom.
 • Bolster, Heerenveen
  Eigen deur ontwerp
  Voor dit project mochten we voor de klant een eigen ontwerp maken voor de voordeur. We hebben vooraf alle mogelijkheden uitgebreid met de klant besproken en vervolgens een ontwerp gemaakt dat past bij de woning. Met een prachtig resultaat.
Bekijk al onze projecten

Dakkapellen Friesland

Omdat we bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen dagelijks bezig zijn met het fabriceren en plaatsen van dakkapellen in Friesland is geen klus meer ondenkbaar voor ons. We nemen u graag het nodige werk uit handen bij het plaatsen, vervangen of aanpassen van een dakkapel. We helpen u bij het uitvoeren van uw wensen, waarbij we kijken wat de beste opties voor uw woning zijn.

Onze werkwijze

We nemen graag de moeite om uw persoonlijke wensen door te nemen, dit kan zowel bij u thuis als bij ons op kantoor. Op deze manier kunnen we u het beste advies geven over eventuele opties, prijzen en vergunningen. Dit gebeurt allemaal op vrijblijvende basis zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De mogelijkheden voor dakkapellen in Friesland zijn erg groot. Dit komt omdat wij alle dakkapellen in onze eigen fabriek in Friesland. Lees meer over ons.

Advies?

Ook eens vrijblijvend advies ontvangen? Bezoek ons in Heerenveen of neem contact met ons op.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.