Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

De beste energiezuinige kozijnen

Met het S9000 kozijnensysteem van Gealan kies je voor de beste energiezuinige kozijnen. Het systeem bevat de hoogst mogelijke isolatiewaarde dankzij de intensieve kern-isolatie profielen. Beter bekend als de IKD®-techniek. Een techniek die zorgt voor een goede isolatiewaarde en energiekosten bespaart.

Intensieve kern-isolatie (IKD®)

De IKD®-techniek zorgt voor de beste energiezuinige kozijnen door de vleugelprofielen met schuim te vullen. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de Uf-waarde. Een waarde die aantoont hoeveel watt (W) warmte er verloren gaat via het raamprofiel per vierkante meter. Voor uw beeldvorming: hoe lager de Uf-waarde, hoe beter. Met het S9000 kozijnensysteem kunt u een Uf-waarde van < 1,00 W/m2 bereiken. Energiezuiniger kan bijna niet! Een innovatie die niet standaard in het S9000 kozijnen zit, maar bij KKFH wel.

De IKD®-isolatieprofielen zijn geschikt voor kozijnen en deuren in drie verschillende vormen.

Voordelen van de energiezuinige kozijnen

De IKD®-schuimtechnologie zorgt ervoor dat de warmte in uw woning niet meer kan ontsnappen. Onnodige stookkosten worden u bespaart gebleven en ook de onderhoudskosten zijn bijna nihil. Met de nieuwste kozijnen van Gealan bent u verzekerd van:

  • Een uitstekende warmte-isolatie
  • Minder energiekosten
  • Jarenlang plezier (tot wel 70 jaar)
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Duurzame en volledig recyclebare profielen

Energiezuinige kozijnen kosten

Benieuwd naar de kosten van energiezuinige kozijnen? Wanneer u uw oude kozijnen vervangt door duurzame kunststof kozijnen kunt u een aanzienlijk bedrag aan energiekosten besparen. Een eenmalige investering die u geld oplevert! Want wanneer u uw kozijnen vervangt door de nieuwste Gealan S9000 kozijnen met IKD®-isolatie, bespaart u al snel tot wel €12.500 in 10 jaar tijd. Benieuwd hoeveel kosten u kunt besparen? Bereken het met onze energiebesparingscalculator!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

KKFH adviseert u graag! Het uitzoeken van nieuwe kozijnen roept vaak veel vragen op. En dan te bedenken dat je zelf ook nog wegwijs moet worden in al die vaktermen. Daarom nemen onze adviseurs u stap voor stap mee in het proces en vertellen wij u alles over de verschillende type kozijnen. Neem vrijblijvend contact met ons of breng een bezoekje aan onze showroom.

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!