Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Duurzame kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Dan bent u bij KKFH aan het juiste adres!

 • Ontzorgen van A tot Z

  KKFH ontzorgt en denkt mee. We adviseren u over subsidies en maken een passende offerte. Vergunning of raambekleding nodig? Wij regelen het voor u!

 • Duurzame keuze

  Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van een officieel keurmerk, volledig duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar. Maak een milieuvriendelijke keuze en kies voor de kwalitatief goede, duurzame kozijnen van KKFH.

Zijn kunststof kozijnen duurzaam?

Jazeker! Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam. Ze vragen weinig onderhoud en isoleren super goed. Het gaat tocht tegen en hierdoor kun je veel energie besparen. En dat is zeker handig gezien de hoge energieprijzen van vandaag de dag. Bovendien zijn kunststof kozijnen erg sterk en gaan ze jarenlang mee – vaak tot wel 70 jaar. Als ze uiteindelijk vervangen worden kan de kunststof gerecycled worden door er bijvoorbeeld plastic bekertjes van te maken.

 • Ze vragen weinig onderhoud en het onderhouden van kozijnen brengt normaal gesproken veel schadelijke stoffen in de lucht.
 • Ze zijn goed isolerend, waardoor je warmte goed binnen kunt houden en energie bespaart.
 • De kozijnen gaan jarenlang mee – mits je ze af en toe een kleine onderhoudsbeurt geeft – en vervolgens kunnen ze volledig gerecycled worden.

Keurmerken

Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van de volgende keurmerken:

 • Het SKG keurmerk: een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid.
 • Het KOMO keurmerk waarbij processen en producten objectief worden getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Met dit keurmerk is kwaliteit en vakwerk een feit.
 • PKVW keurmerk die aantoont dat de producten voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid.

Duurzame kozijnen subsidie

Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing regeling (ISDE) is het mogelijk om als woningeigenaar subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning. Hierdoor krijgt u niet alleen de mogelijkheid om uw woning te verduurzamen met kunststof kozijnen, u bespaart ook behoorlijk wat energiekosten, omdat uw woning straks beter geïsoleerd is. Door de stijgende energieprijzen is de vraag naar duurzame kozijnen enorm gestegen, dus wees er snel bij!

Verduurzamingsproject Dûkdalf in Joure

Bij een verduurzamingsproject van de woningeigenaren van Dûkdalf in Joure heeft KKFH vier woningen voorzien van duurzame kunststof kozijnen. De bewoners zien nu een mooi afgewerkt resultaat waar ze de voordelen nog lang van gaan merken.

Lees meer

Aan de slag? Kom langs in de showroom!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen in onze showroom. Wij helpen u graag!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!