Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

GEALAN

GEALAN

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijnsysteem S 9000 NL.

Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Door het 3-dichting-systeem – en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting – behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

De vier smaken van het S 9000 NL systeem

Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau en komt in 4 verschillende vormen. De GEALAN S 9000 NL base is een slank kozijn met diepte werking door de 15 graden schuinte. De GEALAN S 9000 NL haax is een robuust kozijn met rondom 86 mm in aanzicht. De GEALAN S 9000 NL styl past met de klassieke stijl perfect in het Nederlandse gevelbleed. De GEALAN S 9000 NL slim leent zich perfect voor strakke moderne gevels met een inbouwdiepte van slechts 82,5 mm waar de andere profielen een inbouwdiepte hebben van 120mm.

De beste geïsoleerde kozijnen van Nederland!

De samenstelling van het S 9000 NL kozijnsysteem voorziet in de best mogelijke isolatiewaarde. Om de thermische eigenschappen van de kozijnsystemen nog verder te verbeteren, voorzien wij de kozijnen van IKD® isolatie-profielen. Deze combinatie zorgt voor de beste energiezuinige kozijnen.

Welk kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamertechniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem zorgen voor een U-window waarde tot Uw 0,75 W/(m²·K) en heeft daarmee de beste isolatiewaarde.

Modern & innovatief voor een optimaal wooncomfort

 • Kleur

  Acrylcolor. Toepassing van de beste kleurtechniek in de markt. Met al 35 jaar ervaring.

 • Glas

  KKFH levert al haar kozijnen standaard met HR++ glas.

 • Lijmtechniek STV©

  De lijmtechniek STV© kunnen we toepassen om zo kozijnen en deuren van extra veel stabiliteit te voorzien doordat glas en draaideel één sterk geheel vormen.

 • Isolatie

  Door een geïsoleerde kern maken wij de beste geïsoleerde kozijnen van Nederland!

 • Wooncomfort

  Optimaal wooncomfort door de innovatieve middendichting. Deze levert een wezenlijke bijdrage aan de verhoogde isolatiewaarde.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.