Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kosten dakkapel

Kosten dakkapel

Kosten van een dakkapel

Een nieuw dakkapel of renovatie aan uw dakkapel is nooit een verkeerde keuze. Denk bijvoorbeeld aan meer ruimte en licht in uw woning dankzij een op maat gemaakte dakkapel. Met het minimale onderhoud bespaart u ontzettend veel tijd en kosten.

Een aangepaste prijs op basis van uw persoonlijke wensen

Wat de kosten van een dakkapel precies zijn is afhankelijk van het persoonlijke advies op basis van uw woning en wensen. Zo verschilt het per situatie wat er allemaal bij komt kijken, dit heeft invloed op de prijsopgave. We zullen dit van te voren samen goed doornemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De kosten van een dakkapel hangen af van veel verschillende factoren, zoals:

  • Een nieuwe dakkapel of de huidige dakkapel (deels) vervangen?
  • Een dakkapel renoveren?
  • Meer licht en ruimte creëren?
  • Het huidige dakkapel een maatje groter maken?
  • Raambekleding direct bijplaatsen?
  • Vergunning voor uw dakkapel nodig?

Prijs op de tweede plaats

Naast kosten is de kwaliteit van het werk en de dakkapel net zo doorslaggevend. Er zijn veel bedrijven die adverteren met mooie prijzen en deals voor een nieuwe dakkapel. Vaak leveren zij u alleen een dakkapel en worden de bijkomende zorgen u zelf in de schoenen geschoven. Omdat het belangrijk is dat de dakkapel en bijkomende onderdelen goed bij uw woning passen is het belangrijk dat naast de kosten voor een dakkapel ook nagedacht wordt over de sfeerbepalende en bijkomende wensen.

Graag komen we een keer bij u langs om samen uw wensen door te nemen. Alles wat binnen de technische mogelijkheden valt willen we voor u realiseren. We geven daarnaast 10 jaar garantie op de dakkapel zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. We leggen u graag tot in de puntjes uit wat u van ons kunt verwachten. Een heldere prijs zonder bijkomende verrassingen.

Vrijblijvend de kosten voor uw dakkapel opvragen?

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.