Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen

Uw kozijnen vervangen

Zijn de kozijnen van uw woning aan vervanging toe? Of wilt u uw woning graag een nieuwe look geven? Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) kan u ondersteunen bij het maken van een keuze en het vervangen van de kozijnen.

Voor het vervangen van uw kozijnen is het belangrijk om de wensen en de opties met u door te nemen. We kunnen bij u langskomen om de persoonlijke wensen door te nemen, maar het is ook mogelijk dat u een bezoek brengt aan onze showroom in Heerenveen. Bij u thuis controleren we de huidige staat en op basis daarvan kunnen we een duidelijk advies met prijsopgave geven. Vanuit onze fabriek in Heerenveen kunnen we in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel veel werkzaamheden voor u uitvoeren.

De werkwijze van KKFH

In onze showroom in Heerenveen kunt u producten bekijken waarmee wij werken. Maar we komen ook graag bij u thuis langs om de beschikbare opties, materialen en kosten door te nemen. Zo krijgt u een duidelijk advies met daarbij belangrijke onderwerpen als: de kosten, mogelijkheden en vergunning(en).

Wat betreft het uiterlijk van de kozijnen is er veel mogelijk. Zoals de ‘houtlook’ die we uw kozijnen mee kunnen geven. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen.

Kozijnen laten vervangen door KKFH

Bij ons profiteert u een van veel voordelen, zoals:

 • 10 jaar garantie
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het is gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen.
 • Geen onderhoud
  Kunststof kozijnen hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Het schoonhouden van de kozijnen is voldoende, hierbij volstaat een doekje en een sopje al.
 • Hoge isolatie
  Onze kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, dit scheelt u aanzienlijk in de stookkosten. Daarnaast voelt het binnen een stuk aangenamer aan.
 • KOMO-keurmerk
  Dit is het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk dragen omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen.

Meer informatie over het vervangen van uw kozijnen?

Als u denkt aan het vervangen van u kozijnen maar nog niet voldoende informatie heeft, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

We horen graag van u of we wat kunnen betekenen in het vervangen van uw kozijnen. Vraag een offerte aan om een prijsopgave te ontvangen. Een bezoek onze showroom in Heerenveen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.