Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof dakkapel Friesland

Kunststof dakkapel Friesland

Een kunststof dakkapel in Friesland

Is uw huidige dakkapel aan vervanging toe? Wilt u deze graag gerenoveerd hebben of moet er misschien een nieuwe dakkapel geplaatst worden op uw woning in Friesland? Allemaal mogelijkheden die tot de werkzaamheden van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen behoren. De kunststof dakkapel wordt zelf door ons geproduceerd in Heerenveen, Friesland. Hierdoor kan elke wens vervuld worden en krijgt u een op maat gemaakte dakkapel die perfect bij uw woning past. U kunt voor de opties en mogelijkheden ook langskomen in onze onze showroom in Heerenveen.

Een kunststof dakkapel voor uw woning in Friesland

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen neemt graag de moeite om de situatie van uw woning te bekijken. Zo kan er een heldere prijsopgave gemaakt worden met daarbij een realistisch advies voor uw kunststof dakkapel. Voor meer inzicht in alle opties, materialen en eventuele raambekleding kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom. KKFH helpt u om een goede keuze te maken voor het plaatsen of vervangen van u huidige kunststof dakkapel. Zo is er voor elke wens een passende keuze.

De werkwijze van KKFH

Omdat we graag bij u langskomen voor een passend advies, komt u nooit voor verrassingen te staan. In een eerste kennismaking zal er een goede inspectie gedaan worden van de staat van de woning en/of de huidige dakkapel. Indien er een vergunning nodig is ontnemen we u graag deze zorgen uit handen. Er wordt een offerte op maat gemaakt waarbij we geen gebruik maken van kleine lettertjes, zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Advies?

Vrijblijvend advies ontvangen voor uw kunststof dakkapel? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Heerenveen, Friesland.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.