Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Een bestaande dakkapel deels vervangen of uw verdieping voorzien van veel meer licht en ruimte? Ook voor dakkapellen bent u bij KKFH aan het juiste adres. Vanzelfsprekend inclusief tien jaar garantie.

 • Dakkapellen uit eigen productie

  In onze fabriek in Heerenveen prefabriceren we complete dakkapellen, inclusief kunststof boeidelen, zijwanden en daklijsten. Vanzelfsprekend heeft de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen vooraf bij u thuis alles goed opgemeten zodat we de dakkapel precies op maat kunnen maken en het plaatsen niet teveel tijd kost.

 • Bestaande dakkapel vervangen

  Wilt u een bestaande houten dakkapel vervangen, dan is het in veel gevallen voldoende om alleen de kozijnen en de bekleding te vernieuwen. Het geraamte van de oude dakkapel kan meestal nog prima mee. Zo is het vernieuwen van de dakkapel geen grote verbouwklus en heeft u er binnen nagenoeg geen hinder van als de montageploeg van KKFH langskomt.

 • Onderhoudsarm

  Een kunststof dakkapel is heel gebruiksvriendelijk. Er is weinig onderhoud nodig om een lange levensduur te garanderen. Een simpel sopje van water en afwasmiddel volstaat.

Offerte aanvragen

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
Bekijk al onze projecten

Kunststof dakkapellen; KKFH regelt het van A tot Z

Voor ons is het maken en plaatsen van kunststof dakkapellen ons dagelijkse werk. KKFH weet er alles van. Is de huidige dakkapel op uw woning aan vervanging toe, of mag een bestaande dakkapel wel een maatje groter? Of is uw huidige dakkapel nog niet voorzien van kunststof? Dan helpen we u graag bij uw plannen. We nemen u desgewenst het werk uit handen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Voor ons een kleine moeite, voor onze klanten vaak een hele geruststelling.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel?

In de meeste gevallen niet, maar er zijn ook uitzonderingen. Bij uw gemeente kunt u navragen of een vergunning in uw geval vereist is. Als u wilt, zoeken wij dit voor u uit en ook de aanvraag van de vergunning kan KKFH voor u verzorgen.

KKFH: Van het inmeten tot het ophangen van de rolgordijnen

We meten de woning op, tonen u de verschillende mogelijkheden (kleur, formaat, structuur, profilering). Wist u trouwens dat wij de kunststof dakkapellen produceren in onze eigen fabriek in Heerenveen? Benieuwd hoe zoiets in zijn werk gaat? U bent van harte welkom om een deel van het fabricageproces van uw eigen dakkapel bij te wonen. Tot slot plaatsen we de dakkapel en zo bent u in één keer meer licht en ruimte in huis rijker. En dat is nog niet alles, want KKFH gaat zelfs nog een stapje verder: we hebben ook raambekleding (rolgordijnen, plissé, etc.) in ons assortiment en kunnen dat direct bij de plaatsing bevestigen. Handig, want het is direct klaar en bovendien wel een prettig idee, want zelf de eerste gaten in gloednieuwe kunststof kozijnen boren… Met KKFH heeft u er echt geen omkijken meer naar.

Tip van KKFH

Het draaiende deel

Kiest u een dakkapel met meerdere ramen, dan adviseert KKFH altijd het draaiende deel (het raam dat open kan) in het midden te doen, op die manier kunt u alle ramen en kozijnen eenvoudig van binnenuit reinigen. We denken graag met u mee!

 • “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
  Familie Van der Veen
  Joure

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!