Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof deur Friesland

Kunststof deur Friesland

Eigen productie vanuit fabriek Heerenveen, Friesland

Met een kunststof buitendeur bent u verzekerd van alle belangrijke eisen die u stelt aan een deur. In onze fabriek in Heerenveen, Friesland, maken we alles zelf. Hier kunnen we uw deur zo samenstellen zoals u dat voor ogen heeft. Bezoek voor inspiratie en mogelijkheden eens onze onze showroom!

 • 10 jaar garantie

  We geven u standaard. bij de prijs in, 10 jaar garantie. Klemt de deur na verloop van tijd? Of andere problemen? Eén telefoontje en een monteur komt het probleem verhelpen.

 • Onderhoudsarm

  Kunststof heeft geen tot weinig onderhoud nodig, dit scheelt u veel tijd en geld.

 • Veel mogelijkheden

  Er is veel mogelijk. Zoals veel verschillende kleuren, maar het is ook mogelijk om uw deur het uiterlijk van hout mee te geven. Dit gebeurt middels rechte verbindingen en de houtnerfstructuur.

 • Hoge isolatiewaarde

  Door de hoge isolatiewaarde heeft u geen last van tocht over de vloer. Kou blijft buiten en de warmte lekker binnen.

 • Veilig wonen

  Kunststof is brandveilig doordat het moeilijk ontvlambaar en zelfdovend is. Daarnaast voorzien we de deuren van hang- en sluitwerk die voldoen aan de SKG-norm. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is.

Offerte aanvragen

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • Oosterwolde
  Woningrenovatie
  "We zijn zeer tevreden over de fantastisch geïsoleerde kunststof kozijnen! Ook de montage was perfect geregeld, voor het glas aan de achterkant van de woning werd zelf een speciale kraan geregeld door KKFH."
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
 • Wederik, Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  "We hebben onze hele woning voorzien van kunststof kozijnen, wat een verschil qua isolatie! Ook hebben we veel minder last van geluid van buiten. We zijn superblij dat we voor KKFH hebben gekozen en raden het bedrijf zeker aan."
 • Bolster, Heerenveen
  Eigen deur ontwerp
  Voor dit project mochten we voor de klant een eigen ontwerp maken voor de voordeur. We hebben vooraf alle mogelijkheden uitgebreid met de klant besproken en vervolgens een ontwerp gemaakt dat past bij de woning. Met een prachtig resultaat.
 • De Snip, Wolvega
  Renovatie schuifpui
  In Wolvega hebben we een oude schuifpui vervangen door een prachtige kunststof schuifpui van Gealan. Het betreft een 190mm profiel met een uitstekende schuifconditie dankzij hef/schuifsysteem.
 • Rottum
  Nieuwbouwwoning
  Uiteraard doet KKFH niet alleen renovatie maar ook nieuwbouwprojecten. Uiteraard in goede overeenstemming met de klant en het bouwbedrijf. Alle mogelijkheden voor uw nieuwbouwing zijn te bekijken in onze showroom.
 • Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  Naast de kunststof kozijnen hebben we in dit project ook de gehele gevelbekleding vervangen door kunststof. Op deze manier is in één keer de gehele woning onderhoudsarm geworden.
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
Bekijk al onze projecten

Vele mogelijkheden met kunststof

Een deur moet alles hebben. Bij het uitkiezen van een nieuwe kunststof deur voor uw woning in Friesland houdt u vooral de stijl van uw woning in uw achterhoofd. Maar uiteraard is ook de isolatie en veiligheid belangrijk. En natuurlijk dat de deur bestand is tegen alle weersinvloeden.

Kunststof is een veelzijdig product waar veel mee mogelijk is. Als het technisch mogelijk is, dan maken we het in onze fabriek in Friesland. Ook wanneer u voorkeur uitgaat naar hout. Met een houtnerfstructuur is uw kunststof deur niet eens van hout te onderscheiden. Waar u met hout onderhoud heeft, is kunststof juist onderhoudsarm. Dit merkt u in de besparing van tijd en geld!

Van uitkiezen van deur tot plaatsing

U krijgt bij ons geen standaard product. We gaan echt voor u aan de slag in onze kleine in Heerenveen. Voordat we voor u aan de slag gaan, komen we eerst bij u langs. We nemen uw wensen door en geven een eerlijk advies. Tegelijk laten we u producten zien, zodat u een impressie heeft van alle mogelijkheden, of voor inspiratie.

Als alles in kaart is gebracht, kunnen we u pas echt de prijs gaan vertellen in een offerte. Dit omvat alles: het hele traject van A tot Z en geen kleine lettertjes.

Plaatsing
We komen graag de deur in uw woning monteren. Wilt u dit liever zelf doen? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Gratis offerte of bezoek onze showroom

We horen graag hoe u uw toekomstige kunststof deur wilt zien. Aan de hand van deze gegevens kunnen we u alvast een prijsopgave sturen. Vraag een offerte aan, of bezoek onze showroom in Heerenveen.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.