Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof deuren prijzen

Kunststof deuren prijzen

Wat zijn de prijzen van kunststof deuren?

Bij het uitkiezen van een nieuwe (kunststof) deur zijn een paar zaken voor u belangrijk. U wilt natuurlijk dat de deur past bij de stijl van uw woning. Daarnaast is een goede isolerende werking voor zowel uw comfort als uw portemonnee wel zo prettig. En dan is er uiteindelijk het totale kostenplaatje. Want wat zijn nou de prijzen van kunststof deuren?

Kunststof deuren beste in prijs-kwaliteitsverhouding

De gemiddelde prijs die we voor onze deuren in rekening brengen, is afhankelijk van een tal van verschillende factoren. Wel bent u met het materiaal kunststof het goedkoopst uit. Dit komt door de gemiddelde lange levensduur kunststof deuren, namelijk 50 jaar.

Daarnaast beschikt kunststof over een goede isolatiewaarde en vragen ze weinig onderhoud. Waar u hout om de 4 á 5 jaar moet schuren en schilderen om rotten te voorkomen, hoeft u kunststof alleen maar schoon te houden. Dus bijvoorbeeld even afnemen met spons. Dit scheelt enorm in de kosten.

Prijs afhankelijk van een aantal factoren

De kosten kunnen verschillen in wat uw wensen zijn in de afwerking van de deur en of wij de deur voor u gaan plaatsen. Maar ook of de deur in het bestaande kozijn kan of dat we die ook moeten vervangen.

Actuele prijsopgave

Voor de meest actuele prijs kunt u een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellenmailen of onze showroom bezoeken. We helpen u graag verder.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.