Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Hordeur

Naast kunststof kozijnen kunt u bij KKFH ook terecht voor uw kunststof deuren. En zo kunt u naast horren voor ramen ook bij ons terecht voor hordeuren. Ideaal wanneer u in de zomer de tuindeuren graag openzet. Met een hordeur houdt u namelijk insecten en ander ongedierte buiten. Daarom maken we bij KKFH uw hordeur op maat bij uw kunststof deuren. Zo verzekeren we dat uw hordeur optimaal aansluit bij uw deur en uw persoonlijke stijl-voorkeur.

Hordeur op maat

Uw deuren kunt u bij KKFH volledig op maat samenstellen. En uw hordeur hoort daar natuurlijk bij! Daarom kunt u ook ook voor een hordeur op maat bij KKFH terecht. Kleuren, afwijkende breedtes of een andere aanpassing op de standaard? Kom langs in de showroom, dan spreken we de mogelijkheden graag met u door!

Welke stijl hordeur kiest u?

Voor uw hordeur kunt u bij KKFH kiezen uit een aantal verschillende stijlen. In de overweging welke stijl bij uw woning past is het namelijk niet alleen belangrijk welk type hordeur u het mooist vindt, maar spelen ook een aantal praktische overwegingen mee. Zo hebben roldeuren door het oprolmechaniek een kleine drempel, die voor sommigen beperkend kan zijn. En als u kinderen heeft doet u er goed aan de stevigheid van uw hordeur goed in acht te nemen.

Plissé hordeur

De klassieke plissé hordeur is eenvoudig te bedienen en vouwt zo op dat alleen de cassette te zien is. Wanneer je deze hordeur dus in de dezelfde kleur als uw deur bestelt valt hij nog minder op. Verdere voordelen aan plissé hordeuren zijn dat ze in de winter gemakkelijk uitneembaar zijn door een kliksysteem en dat ze ook geschikt zijn voor grote deuren zoals een schuifpui.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Hor voor schuifpui

Een schuifpui biedt de luxe van grote raampartijen, die lekker veel licht binnenlaten. Wanneer u kiest voor een hor voor uw schuifpui moeten deze voordelen van een schuifpui wel bewaard blijven. U kunt daarom ook voor de schuifpui hordeur kiezen voor een plisséhor. Hierdoor is de hor nauwelijks zichtbaar wanneer deze is ingeklapt, en kunt u de hor op iedere gewenste stand instellen. Door te kiezen voor een dubbele plissé hordeur past deze hor op schuifpuien tot wel 3600mm.

Hordeur van KKFH

Bestelt u uw deuren bij KKFH, dan regelen onze medewerkers met alle plezier ook uw hordeur in één bestelling. Vanzelfsprekend kunnen ze u van advies voorzien over uw hordeur en alle aanverwante producten die u wenst bij te bestellen. Bovendien tekenen we alles voor u op in één duidelijke offerte, inclusief garantie en exclusief kleine lettertjes.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.