Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Rabatdelen, gevelpanelen, windveren, dakgoten, dakranden: het kan allemaal óók van kunststof. Met als grootste voordeel het weinige onderhoud dat nodig is, maar natuurlijk ook de geweldige levensduur van het materiaal én uiteindelijk ook de prijs. KKFH is niet alleen kozijnspecialist, maar ook voor alle soorten kunststof gevelbekleding kunt u bij ons terecht.

 • Diverse soorten kunststof gevelbekleding

  De mogelijkheden met kunststof gevelbekleding zijn eindeloos. Het is er niet alleen in verschillende materialen, maar ook in allerlei vormen. Het is er met houtvezels, composiet, met steenslag of van polyester. Platen of delen zijn als rabat, potdeksel en rondkant verkrijgbaar. Vanzelfsprekend komt de adviseur van KKFH eerst bij u langs om te kijken wat het beste bij uw woning past.

 • Montage van gevelbekleding

  KKFH maakt de kunststof gevelbekleding exact op maat voor u én we beschikken over een eigen montageploeg die de producten rotsvast op uw woning monteert. Ze doen dit op een houten regelwerk. Zo zijn er minder gaten in de muur nodig en bovendien zorgt het regelwerk dat woning en gevel kunnen ventileren.

 • 10 jaar garantie

  De producten van KKFH blijven gegarandeerd tien jaar lang kleurecht. Het materiaal is zo sterk dat het uv-bestendig is en het trekt niet krom. We werken uitsluitend met de mooiste en beste soorten kunststof, waardoor de gevelbetimmering niet van hout te onderscheiden is.

Offerte aanvragen

Nadat we in een kennismakingsgesprek bij u thuis uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, bent u van harte welkom in onze showroom om verdere keuzes te maken.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
Bekijk al onze projecten

In kunststof gevelbekleding is alles mogelijk

Als na wikken en wegen de keuze voor kunststof is gemaakt, staat het volgende vraagstuk klaar. Want welke soort kunststof? KKFH zet de voors en tegens graag voor u op een rijtje en geeft u geheel vrijblijvend advies. Daarbij kijken we vooral naar uw woning, wat past daar het beste bij?

Kunststof met hout- of steenlook

KKFH maakt in de eigen fabriek gevelbekleding van verschillende soorten kunststof precies op maat voor onze klanten. Naast gevelbekleding kunnen wij u ook voorzien van kozijnendeuren en dakkapellen. Er is kunststof dat op hout lijkt, kunststof met een steenlook, strakke HPL-beplating, polyester en composiet. Elk materiaal heeft andere eigenschappen én zorgt voor een andere sfeer.

Goed advies en direct een vrijblijvende offerte, zo werkt het bij KKFH

Onze adviseur komt bij u thuis. Ons primaire verzorgingsgebied is een straal van 80 kilometer rondom Heerenveen. Het betreft de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Onze adviseur zal u bezoeken om alles op te meten, de huidige staat te beoordelen en geeft advies over wat het beste bij de bestaande situatie past. Hij neemt materiaalstalen in klein formaat mee zodat u direct een indruk krijgt van de mogelijkheden. Nog voordat de adviseur van KKFH vertrekt heeft u een offerte in handen. Wilt u meer weten of de materialen in groot formaat beoordelen, dan bent u welkom in onze showroom.

Tip van KKFH

De juiste look bij uw woning

Het kunststof dat oogt als hout kent u waarschijnlijk wel, maar wist u ook dat er kunststof met steen- of composietlook verkrijgbaar is? Kies zorgvuldig de soort die past bij de look en sfeer van uw woning.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.