Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof gevelpanelen prijzen

Kunststof gevelpanelen prijzen

Zelf de prijs van uw kunststof gevelpanelen bepalen

Wat een kunststof gevelpaneel precies kost is lastig bij voorhand te zeggen. Dit is volledig afhankelijk van de persoonlijke wensen die u heeft en of u zelf gevelpanelen wilt plaatsen of dat u dit liever aan ons overlaat. In het kort gezegd hangen de prijzen van kunststof gevelpanelen dus af van uw eigen wensen. Vragen die hierbij belangrijk zijn, zijn onder andere:

  • – Welke kleur en stijl?
  • – Wilt u uw huidige gevelpanelen laten renoveren of wilt u deze laten vervangen voor nieuwe?
  • – Wilt u zelf de kunststof gevelpanelen plaatsen of laat u dat liever aan ons over?

Kwaliteit, service en garantie belangrijker dan prijs

Natuurlijk is uw budget een bepalende factor. Maar daarnaast is kwaliteit minstens zo belangrijk. De kwaliteit van uw gevelpanelen, maar ook van de leverancier. Zo zult u misschien al scherpe prijzen van kunststof gevelpanelen zijn tegengekomen. Want er zijn inderdaad veel prijsstunters actief in onze branche. Zij leveren u inderdaad een kunststof gevelpaneel, maar dat is dan ook vaak alles. Een kant-en-klaar product. En dat is zonde, want gevelpanelen zijn juist heel sfeerbepalend voor uw woning. Dus is het fijn dat de gevelpaneel ook bij de rest van uw woning past.

Eerlijke prijs zonder kleine lettertjes

We komen graag bij u langs om samen uw wensen te bespreken. Zolang uw wensen technisch mogelijk zijn, maken wij het gewoon voor u. Daarbij ontvangt u standaard 10 jaar garantie, zonder dat u daarvoor extra betaalt. Voordat we voor u aan de slag gaan, hebben we u tot in detail uitgelegd wat u van ons mag verwachten: een eerlijke prijs voor het hele traject en geen verrassingen achteraf. We doen niet aan kleine lettertjes. Een offerte is bij ons dan ook heel vrijblijvend. Lees meer over ons en waar wij voor staan.

Onze manier van werken

Voor een kijkje naar de mogelijkheden en materialen is een bezoek aan onze showroom in Heerenveen een echte aanrader. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij bij u langs komen om de huidige situatie door te nemen en uw persoonlijke wensen voor een gevelpaneel van kunststof te bespreken. Zo kunnen we een helder advies met de bijhorende prijzen uitbrengen.

We bieden uiteraard nog veel meer kunststof producten aan, kijk daarom ook eens bij onze kunststof kozijnenkunststof dakkapellenkunststof deurenkunststof windverenkunststof dakgotenkunststof rabatdelen en andere soorten kunststof gevelbekledig. Met onze kunststof producten bespaart u veel onderhoud aan uw woning!

Vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.