Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Assen

Kunststof kozijnen Assen

Kunststof kozijnen op maat voor u in Assen

Zijn de huidige kozijnen van uw woning in Assen aan vervanging toe? Of heeft u een verbouwing op de planning staan en heeft u daarbij ook nieuwe (kunststof) kozijnen nodig? Bezoek dan eens onze showroom in Heerenveen, een uurtje met de auto vanaf Assen. We tonen u graag vrijblijvend alle mogelijkheden en materialen.

We fabriceren al onze producten zelf. Dat betekent voor u dat we feitelijk geen ‘nee’ te koop hebben. Natuurlijk moet het wel technisch mogelijk zijn. Door die eindeloze mogelijkheden, vindt u altijd een kunststof kozijn wat naadloos in uw woning in Assen past.

Kiezen voor kunststof kozijnen in Assen

Kozijnen van kunststof biedt u zoveel moois ten opzichte van bijvoorbeeld hout. Het is een praktische en duurzame investering. We noemen een paar voordelen:

Hoge isolatiewaarde
Er is niks vervelenders dan een koud en vochtig huis. Dat woont gewoon niet prettig. Dankzij de prima isolatiewaarde van kunststof kozijnen heeft u daar geen last (meer) van. U houdt het binnen behaagelijk warm en is ook uw energierekening lager.

Geen / niet veel onderhoud nodig
U hoeft feitelijk alleen uw kozijnen schoon te houden met een doekje. Dat kan mooi tegelijk wanneer u de ramen lapt. U hoeft dus niet te schilderen. Dat scheelt naast tijd ook geld.

Nauwelijks van hout te onderscheiden
Woont u in Assen in een traditioneel, klassiek huis? Dan begrijpen we dat hout beter zou passen. Toch biedt ook nu kunststof de oplossing: we kunnen uw kozijnen op die manier voor u maken dat het traditionele uiterlijk van hout hebben. Dat doen we met rechte verbindingen en een houtnerfstructuur. Zeker het overwegen waard!

Daarom KKFH

Vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen maken we alles zelf. Naast kunststof kozijnen zijn dat ook onder andere deuren en dakkapellen. Er rollen geen standaard producten bij ons van de band, maar een kozijn zoals u dat voor ogen hebt.

Bijzondere verzoekjes? Doen we. We leggen alle afspraken en wensen vast in een heldere offerte. Geen kleine lettertjes en met eerlijke prijs. Dat kan ook voor als u uw kozijnen wilt laten renoveren. Bekijk onze projecten voor een idee / inspiratie van wat we voor u kunnen betekenen.

KOMO keurmerk

Het KOMO keurmerk is het bekendste keurmerk in de bouw. Omdat onze producten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen, mogen we dit keurmerk gebruiken. In de KOMO richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

10 jaar garantie

U ontvangt 10 jaar garantie op uw nieuwe kozijnen. Die krijgt u van ons cadeau en kost u dus niks extra’s. Is er een probleem? Bel ons en we sturen een monteur om het probleem te verhelpen. Lees meer over certificering en garantie.

Kennismaken?

U bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen. Een uurtje met de auto vanaf Assen. We goed bereikbaar en er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig. Maar we kunnen ook bij u langskomen om uw wensen door te nemen. Neem gerust eens contact op voor al uw vragen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.