Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Buitenpost

Kunststof kozijnen Buitenpost

De mooiste kunststof kozijnen in Buitenpost

Ver- of nieuwbouw in Buitenpost? Opzoek naar kunststof kozijnen voor uw project? Kom langs in onze showroom op slechts 35 minuten rijden van Buitenpost. Bij KKFH fabriceren we zelf al onze producten, dus is alles op maat te maken voor uw project. Zolang het technisch mogelijk is natuurlijk. Dus overweegt u kunststof kozijnen voor uw nieuwe of gerenoveerde woning in Buitenpost, kom dan langs in Heerenveen!

De voordelen van kunststof kozijnen

Houten kozijnen vereisen veel onderhoud. Het schilderen van kozijnen is een lastige klus die veel tijd kost. Kunststof kozijnen bieden de uitkomst. U hoeft ze slechts schoon te maken met een doekje, en een verfbeurt is verleden tijd. Zo houdt u uw kozijnen makkelijk schoon en netjes.
Bovendien is de hoge isolatiewaarde van kunststof ook nog eens zeer vriendelijk voor uw portemonnee. Met de isolatie die kunststof kozijnen biedt bespaart u in de winter op u energierekening, en houdt u in de zomer het huis lekker koel.

En dan zijn er naast de functionele voordelen van kunststof kozijnen, ook nog veel esthetische pluspunten. Voor wie denkt dat enkel houten kozijnen bij het ontwerp van hun huis past bieden wij de mogelijkheid om uw kunststof kozijnen zo te ontwerpen dat ze nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Gelooft u ons niet, komt langs in de showroom en laat u overtuigen dat kunststof kozijnen ook voor uw woning in Buitenpost geschikt zijn!

Kies voor KKFH voor uw kunststof kozijnen:

 •  Kleinschalige fabriek
  Alle producten op maat gemaakt, geen standaard lopende bandwerk
 • (bijna) Oneindige mogelijkheden
  Bijzondere verzoekjes of een uniek project? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!
 •  Transparant
  Uw wensen worden in een heldere factuur genoteerd ,zonder kleine lettertjes. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
 • Hoge kwaliteit
  Wij zijn trots dat al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt en daarom het KOMO-keurmerk mogen dragen.
 • 10 jaar garantie
  U ontvangt standaard 10 jaar garantie op al onze producten. Bij problemen sturen wij direct een monteur.
 • Van product tot plaatsing
  Niet alleen maken wij uw kozijnen op maat, wij kunnen ze naar behoefte ook voor u plaatsen in Buitenpost en omstreken. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze zelf te plaatsen!
 • Goed bereikbaar
  Onze fabriek en showroom bevindt zich op slechts 35 minuten van Buitenpost, met genoeg parkeergelegenheid. Kom langs of neem contact met ons op voor een bezoek!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.