Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Dokkum

Kunststof kozijnen Dokkum

De mooiste kunststof kozijnen in Dokkum

Is uw woning wel toe aan een upgrade? Overweeg dan eens kunststof kozijnen! Ook een goed idee wanneer je nieuwe kozijnen nodig hebt voor je nieuwbouwwoning. Niet van hout te onderscheiden!

Kunststof kozijnen laten plaatsen

De monteurs van KKFH komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te kijken wat het beste past bij uw wensen en de mogelijkheden. Maar laten we niet te snel van stapel lopen. We vertellen u graag waarom kunststof kozijnen in uw Dokkumse woning een goed idee zijn.

Waarom voor kunststof kozijnen kiezen?

Er zitten legio aan voordelen aan kunststof kozijnen. Die voordelen merkt u al direct na plaatsing, maar blijft u ook ondervinden de jaren erna. Zo gaat de kunststof-variant een stuk langer mee dan de houten versie. Verder:

 • Niet veel onderhoud nodig
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud van. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen ook mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • Goede isolatie
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. En dat woont wel zo prettig. Naast dat het binnen gewoon behaagelijk lekker warm is, is ook de energierekening lager
 • Gelijkenissen met hout
  Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout mooier staan? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij dus alles in eigen fabriek voor u maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook meegeven. Op die manier heeft het kozijn het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof

Houten kozijnen

Vooral die laatste is goed om nog even over te hebben. Veel mensen kiezen namelijk voor hout vanwege de klassieke uitstraling. Het ziet er immers mooi uit, zo’n houten kozijn. Zeker als u een wat oudere woning hebt. Toch hoeft dit geen belemmering te zijn om voor kunststof te kiezen. Wij produceren namelijk materiaal dat precies lijkt op hout, maar verder alle eigenschappen van kunststof heeft.

Eigen productie

Omdat wij alle kozijnen zelf produceren in onze fabriek in Heerenveen, kunnen wij precies voor u maken wat u wilt. Mits het technisch mogelijk is uiteraard. Loop gerust eens binnen in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan komen ook graag bij u langs om samen met u de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u het beste adviseren over de mogelijkheden, prijzen en of er een vergunning nodig is. We adviseren u graag en vrijblijvend. We werken vooral in een straal van 80 kilometer om onze locatie in Heerenveen heen. We kunnen dus gemakkelijk kunststof kozijnen in Dokkum plaatsen.

Keurmerk & garantie

Niet alleen garanderen wij u kwaliteit qua materiaal en plaatsen, wij bieden daar bovenop nog het volgende keurmerk en garantie:

 • Kwaliteit KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat ons product voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.
 • 10 jaar garantie inbegrepen
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Dit is bij de prijs inbegrepen. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.

Wat we al hebben mogen realiseren

Dankzij de productie in eigen huis, hebben we door de jaren heen al veel mooie projecten mogen realiseren. Wilt u weten hoe? OF heeft u andere vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.