Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Drachten

Kunststof kozijnen Drachten

Kunststof kozijnen welke naadloos bij uw woning in Drachten passen

Nieuwe kunststof kozijnen nodig voor uw huis in Drachten? Of zijn de huidige kozijnen aan vervanging toe? Of wilt u uw kunststof kozijnen laten renoveren? In onze showroom in het Friese Heerenveen (25 kilometer vanaf Drachten) kunt u alle mogelijkheden eens rustig bekijken.

Wij maken alle producten zelf, en kunnen dus ook uw wensen in vervulling brengen. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Zo past het uw nieuwe kunststof kozijn echt naadloos bij uw woning.

Bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen vinden we het geen probleem elke klus aan te nemen. Als u denkt aan kunststof kozijnen voor uw woning in Drachten dan raden we u aan om verder te lezen. Bij KKFH is geen klus teveel, aangezien dagelijks bezig zijn met het plaatsen en produceren van kunststof kozijnen. We kunnen u alle zorgen ontnemen doordat we van A tot Z aan het werk gaan voor u. We hebben jarenlange ervaring, en daarom hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Denkt u aan de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen of het vervangen van uw huidige kozijnen van uw woning in Drachten? KKFH regelt een oplossing voor u.

De voordelen van kunststof kozijnen

U maakt een goede keuze om voor kunststof kozijnen te kiezen. Deze brengt een aantal mooie voordelen met zich mee:

 • Onderhoudsvrij
  Kunststof heeft niet veel onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u ze goed schoon houdt. Neem de kozijnen dus even mee als u aan het schoonmaken bent. Een doekje is vaak al voldoende. U hebt ook geen verf nodig en hoeft ze ook niet opnieuw in de lak te zetten en te schuren.
 • De isolatiewaarde is hoog
  Dit is erg prettig wonen omdat het binnen lekker warm wordt. Daarnaast zijn de kosten voor de energie ook nog eens lager. Dit merkt u maandelijks op de rekening.
 • Niet van hout te onderscheiden
  Kunststof biedt ook de oplossing als u een woning heeft die een andere stijl nodig. We kunnen de kozijnen bijvoorbeeld een houtlook meegeven, dit is mogelijk omdat we dit allemaal in onze eigen fabriek produceren. Zo lijkt het op hout, maar heeft het de voordelen van kunststof.

De keuze voor KKFH maken

Naast de punten die zojuist genoemd zijn hebben we nog een aantal prettige voordelen die voor u de doorslag kunnen geven in het kiezen voor KKFH:

 • KOMO-keurmerk
  KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk voor de bouw. Ook wij mogen dit keurmerk gebruiken. Onze producten voldoen namelijk aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, welke zijn vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.
 • Gratis 10 jaar garantie
  Bij ons heeft u standaard 10 jaar lang garantie. Deze garantie is gratis en zit bij de prijs inbegrepen. Heeft u problemen met het kozijn? Klemt het bijvoorbeeld? Dan is één telefoontje genoeg. Een monteur komt bij u langs in Drachten en lost het probleem voor u op. Lees meer over de certificaten en garantie.

De mogelijkheden bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen

Onze showroom geeft u een goede indruk aan de mogelijkheden die wij hebben. Maar het is ook mogelijk dat wij bij uw woning de opties bespreken met elkaar. Zo kunnen wij het beste een goed advies geven over de opties en de prijzen. Dit is allemaal op vrijblijvende basis. In een straal van 80 kilometer om Heerenveen komen we graag bij u langs. Wat betreft het uiterlijk van de kozijnen is er veel mogelijk. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen.

Wie waren u allemaal voor?

We hebben al veel projecten mogen doen in de regio Friesland als het gaat om kunststof kozijnen.

Uw wensen met ons delen?

Neem contact met ons op, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. We gaan dan vrijblijvend met u in gesprek. U kunt ons ook altijd bezoeken in onze showroom in Heerenveen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.