Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Emmeloord

Kunststof kozijnen Emmeloord

Kunststof kozijnen welke naadloos bij uw woning in Emmeloord passen

Nieuwe kunststof kozijnen nodig voor uw huis in Emmeloord? Of zijn de huidige kozijnen aan vervanging toe? Bezoek dan eens onze showroom in Heerenveen. Met de auto bent u binnen een half uur bij ons via de A6. We tonen u graag vrijblijvend alle mogelijkheden en materialen.

Omdat wij alle producten zelf fabriceren, is er feitelijk geen ‘nee’ te koop. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Op die manier past uw nieuwe kunststof kozijn echt perfect bij uw woning in Emmeloord.

Plaatsing van kozijnen

Bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen plaatsen wij graag de kozijnen voor u. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid ze zelf te plaatsen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom kunt u de opties en mogelijkheden die wij hebben goed bekijken. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is er de optie dat we bij u thuis langskomen om alles door te nemen. We bekijken de situatie en praten eventueel over uw persoonlijke voorkeuren. Zo hebben we alle informatie om een duidelijke prijsopgave uitbrengen.

Waarom voor kunststof kozijnen kiezen?

Het is nooit verkeerd om voor kunststof kozijnen te kiezen. Waarom? De voordelen die kunststof met zich meebrengt zijn voor iedereen

 • Niet veel onderhoud nodig
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud van. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen ook mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • Goede isolatie
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. En dat woont wel zo prettig. Naast dat het binnen gewoon behaagelijk lekker warm is, is ook de energierekening lager
 • Gelijkenissen met hout
  Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout mooier staan? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij dus alles in eigen fabriek voor u maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook meegeven. Op die manier heeft het kozijn het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof.

Extra voordeel bij KKFH

Daar bovenop ontvangt u bij ons nog de volgende pluspunten:

 • 10 jaar garantie
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het is gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.
 • KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben we al veel projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof kozijnen in Heerenveen.

Vrijblijvend in gesprek met ons?

Ook eens vrijblijvend advies ontvangen? Bezoek ons in Heerenveen of neem vrijblijvend contact met ons op.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.