Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Franeker

Kunststof kozijnen Franeker

Woning in Franeker? Wij leveren de perfecte kunststof kozijnen

Omdat wij alles zelf produceren kunnen we uw nieuwe kozijn helemaal op maat maken. De perfecte afmetingen, de kleur die u wilt en in uw eigen stijl. Zodat u straks het mooiste kunststof kozijn in Franeker heeft.

Kunststof kozijnen verven en onderhouden

Kunststof is een enorm handig materiaal, de “best of both worlds” zeggen wij wel eens. Dit geldt vooral voor houtlook. Veel mensen kiezen namelijk het liefst voor een houten kozijn. Echter hebben deze vrij veel onderhoud nodig, voor kunststof geldt dit niet. Houtlook ziet er precies uit als hout, vanwege de houtnerfen en strakke lijnen, maar is onderhoudsvrij. U hoeft het dus niet te verven of schuren.

Isolatiewaarde

Een ander voordeel van kunststof kozijnen in uw woning in Franeker is de lagere energierekening. Dankzij de hoge isolatiewaarde is er geen sprake van tocht en kan de verwarming dus een standje lager.

KOMO-keurmerk en 10 jaar garantie

Al onze kozijnen hebben het KOMO-keurmerk, het bekendste keurmerk in de bouw. Voordat je zoiets krijgt moet je aan strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voldoen. U krijgt dus altijd een kwalitatief goed product geleverd.

Gaat er toch iets niet helemaal goed? Klemt het? Of zit u iets anders dwars? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Ieder kozijn krijgt namelijk standaard 10 jaar garantie, dit zit bij de prijs in en kost u dus helemaal niks. Neem direct contact met ons op en er komt zo snel mogelijk een monteur bij u langs.

Verschillende opties

Omdat wij alles zelf produceren in onze fabriek in Heerenveen kan ieder kozijn volledig naar uw eigen stijl en wensen gemaakt worden. Of u nu kiest voor opvallend rood of klassiek wit, een brede rand of juist iets subtiels; de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom kunt u vast wat inspiratie opdoen. Of bekijk bijvoorbeeld eens de kozijnen van een nieuwbouwhuis of renovatie.

Zelf doen of laten plaatsen

Bent u eruit? Dan komen de monteurs van KKFH graag langs om uw kozijnen te plaatsen. Maar dat hoeft niet, zelf plaatsen is ook altijd een optie. Tijdens uw bezoek aan onze showroom leggen we u graag uit wat de voor- en nadelen van beide opties zijn. Onze showroom zit in Heerenveen, maar we leveren onze kozijnen in Franeker, mocht u dat willen. Zodra we weten wat precies uw wensen en eisen zijn, maken we een uitgebreide prijsopgave. Natuurlijk kunt u op ieder moment vast een offerte aanvragen.

Inspiratie opdoen

Op basis van uw wensen en de afmetingen van uw woning, geven we u graag een uitgebreid advies. Dit is vrijblijvend en kost u dus helemaal niet. Kom een keertje langs of neem contact met ons op. Tot snel!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.