Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Friesland

Kunststof kozijnen Friesland

Eigen productie kunststof kozijnen vanuit Friesland

Nieuwe kunststof kozijnen nodig voor uw huis in Friesland? Of zijn de huidige kozijnen aan vervanging toe? Of wilt u uw kunststof kozijnen laten renoveren? In onze showroom in het Friese Heerenveen kunt u alle mogelijkheden eens rustig bekijken. Wij maken alle producten zelf, en kunnen dus ook uw wensen in vervulling brengen. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Zo sluit uw nieuwe kunststof kozijn pas echt naadloos aan bij uw woning.

Voordelen kunststof kozijnen

U doet er  verstandig aan om voor kunststof kozijnen te kiezen. Kunststof biedt namelijk zoveel mooie voordelen:

 • – Onderhoudsarm
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud van u. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • – Hoge isolatiewaarde
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. En dat woont wel zo prettig. Naast dat het binnen gewoon behaagelijk lekker warm is, is ook de energierekening lager.
 • – Niet van hout te onderscheiden
  Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout beter daarbij passen? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij alles in eigen fabriek maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook geven. Op deze manier heeft het kozijn het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof

Daarom KKFH

Daar bovenop ontvangt u bij ons nog de volgende pluspunten:

 • – 10 jaar garantie
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het is gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.
 • – KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

Onze werkwijze

Loop gerust eens binnen in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Maar we komen ook graag bij u langs in Friesland om samen met u de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u het beste adviseren over de mogelijkheden, prijzen en of er een vergunning nodig is. We adviseren u graag en vrijblijvend. We werken vooral in een straal van 80 kilometer om Heerenveen heen. Dus feitelijk overal in Friesland.

Wat betreft het uiterlijk van de kozijnen is er veel mogelijk. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen. Door de jaren heen hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof kozijnen in Friesland.

Advies?

Ook eens vrijblijvend advies ontvangen? Bezoek ons in Heerenveen of neem gerust eens contact met ons op.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.