Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Groningen

Kunststof kozijnen Groningen

Kunststof kozijnen op maat voor u in Groningen

Zijn uw huidige kunststof kozijnen in Groningen aan vervanging toe? Of heeft u verbouwplannen en daarbij ook nieuwe kozijnen nodig? Of wilt u uw kunststof kozijnen laten renoveren? In onze showroom kunt u alle mogelijkheden eens rustig bekijken. U vindt ons in Heerenveen. Via de A7 bent u vanaf Groningen binnen 40 minuten met de auto bij ons.

Omdat wij alle producten zelf fabriceren, is er feitelijk geen ‘nee’ te koop. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Op die manier past uw nieuwe kunststof kozijn echt perfect bij uw woning.

Voordelen kunststof kozijnen

Kiezen voor kunststof kozijnen is een hele goede keuze voor iedereen die ‘the best of both worlds’ wil: én praktisch, én mooi.

 • Onderhoudsarm
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud van u. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • Hoge isolatiewaarde
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. En dat woont wel zo prettig. Naast dat het binnen gewoon behaagelijk lekker warm is, is ook de energierekening lager.
 • Niet van hout te onderscheiden
  Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout beter daarbij passen? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij alles in eigen fabriek maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook geven. Op deze manier heeft het kozijn het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof.

Daarom KKFH

Daar bovenop ontvangt u bij ons nog de volgende pluspunten:

 • 10 jaar garantie
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het is gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.
 • KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

Opties bespreken bij u in Groningen?

We plaatsen graag de kozijnen voor u. Doet u dat liever zelf? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Eventueel kunnen we u altijd nog ondersteunen met tips en advies. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom kunt u de opties en mogelijkheden die wij hebben goed bekijken. Maar we kunnen ook u in Groningen bezoeken om alles door te nemen. Samen met u bekijken we de situatie en praten we eventueel over uw persoonlijke voorkeur. Zo hebben we alle informatie om een duidelijke prijsopgave – wat binnen uw budget valt – uitbrengen.

Wat we al hebben mogen realiseren

Door de jaren heen hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof kozijnen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op om uw wensen met ons te delen. U kunt ons ook altijd bezoeken in onze showroom in Heerenveen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.