Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Harlingen

Kunststof kozijnen Harlingen

Op maar gemaakte kunststof kozijnen in Harlingen

Zijn uw huidige kunststof kozijnen aan vervanging toe? Of laat u een nieuw huis bouwen, waar natuurlijk kozijnen aan te pas komen? Dan helpen wij ut graag! Omdat wij alle producten zelf fabriceren, is bijna alles mogelijk.

Kunststof kozijnen Harlingen

Kunnen uw kozijnen wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het adres. Wij produceren in onze fabriek in Heerenveen en plaatsen op dagelijkse basis kunststof kozijnen in Harlingen en omgeving. Deze jarenlange werkervaring zorgt ervoor dat onze monteurs gespecialiseerd zijn en precies weten hoe ze zo snel en goed mogelijk bij u de kozijnen kunnen vervangen. Wij hebben altijd een passende oplossing voor u!

Waarom voor kunststof kozijnen kiezen?

Ondanks dat veel mensen kiezen voor houten kozijnen, geniet kunststof vele voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Niet veel onderhoud nodig
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen ook mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • Goede isolatie
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. Dat woont wel zo prettig én scheelt in de rekening. Naast dat het binnen gewoon behaaglijk lekker warm is, is ook de energierekening lager.

Kunststof of hout?

De voordelen van kunststof zijn dus duidelijk. Het is een stuk gemakkelijker dan hout én blijft langer mooi. Toch kiezen veel mensen voor die laatste optie. En dat is logisch, want het geeft een fijne klassieke uitstraling. Gelukkig hebben wij daarvoor de oplossing. Onze kunststof kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden. Zo lijkt het alsof uw huis die klassieke houten kozijnen heeft, maar zijn ze eigenlijk van kunststof. Wel zo makkelijk!

Vrijblijvend advies

Wilt u dat wel eens met uw eigen ogen zien? Logisch! U bent dan ook altijd welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. We komen daarnaast ook graag bij u langs om samen met u de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u het beste adviseren over de mogelijkheden, prijzen en of er in uw geval misschien een vergunning nodig is. We werken vooral in een straal van 80 kilometer om onze locatie in Heerenveen heen. Voor kunststof kozijnen in Harlingen kunt u dus ook bij ons terecht.

Redenen om voor KKFH te kiezen

Daar bovenop ontvangt u bij ons nog de volgende pluspunten:

 • Kwaliteit KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat ons product voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.
 • 10 jaar garantie inbegrepen
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Dit is bij de prijs inbegrepen. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.

Wat we al hebben mogen realiseren

Doordat wij alle kozijnen zelf in onze fabriek in Heerenveen produceren, hebben we door de jaren heen al veel mooie projecten mogen realiseren.

Meer informatie?

We kunnen u van alles vertellen over onze producten, dat doen we dan ook graag! Neem eens contact met ons op om uw wensen met ons te delen, dan denken we even met u mee. En nogmaals: u bent altijd van harte welkom in onze showroom in Heerenveen.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.