Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Heerenveen

Kunststof kozijnen Heerenveen

Eigen productie kunststof kozijnen vanuit Heerenveen

Zijn uw huidige kunststof kozijnen aan vervanging toe? Of heeft u verbouwplannen en daarbij ook nieuwe kozijnen nodig? Of wilt u uw kunststof kozijnen laten renoveren? In onze showroom in Heerenveen kunt u alle mogelijkheden eens rustig bekijken. Omdat wij alle producten zelf fabriceren, is er feitelijk geen ‘nee’ te koop. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Op die manier past uw nieuwe kunststof kozijn echt perfect bij uw woning in Heerenveen.

Kunststof Kozijnen in Heerenveen

Bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen plaatsen wij graag de kozijnen voor u. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid ze zelf te plaatsen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom kunt u de opties en mogelijkheden die wij hebben goed bekijken. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan is er de optie dat we bij u thuis langskomen om alles door te nemen. We bekijken de situatie en praten eventueel over uw persoonlijke voorkeur. Zo hebben we alle informatie om een duidelijke prijsopgave uitbrengen.

Vanuit Heerenveen kunnen we in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel veel voor u doen.

Mooie kenmerken van kunststof

Wanneer u voor kunststof kozijnen kiest dan kiest u automatisch voor een aantal prettige voordelen:

 • Meer comfort en minder energie
  Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is het feit dat het een hoge isolatiewaarde heeft. Dat merkt u in het comfort thuis, maar ook in uw energieverbruik. Terwijl het comfort in huis omhoog gaat, gaat het bedrag op de energienota naar beneden.
 • Weinig onderhoud
  Kunststof is heel onderhoudsarm. U hoeft niet te verven, te schuren en/of te lakken. Het enige wat u aan onderhoud ‘moet’ doen is het schoonhouden. En dat kan tegelijk met het ramen wassen.
 • Perfecte houtlook
  Twijfelt u tussen hout of kunststof? Omdat u bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor hout omdat dit beter past bij uw woning? Kunststof is amper van hout te onderscheiden. Dankzij een houtnerf structuur en een rechte verbinding, lijkt het net of u houten kozijnen heeft. Zo profiteert u van het beste van twee werelden: het gemak van kunststof en het mooie van hout.

Persoonlijke wensen

Wanneer u het graag anders wilt hebben dan de standaard mogelijkheden die we bieden bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen dan nemen we hier graag de tijd voor. Kleur, grootte, stijl en passendheid bij uw woning. Allemaal belangrijke onderwerpen die we in een persoonlijk gesprek graag meenemen voor u. Zo is elke woning uniek en heeft iedereen zijn eigen wensen.

De mogelijkheden voor het uiterlijk zijn oneindig. Zoals benoemd is de ‘houtlook’ mogelijk, maar ook andere stijlen nemen we graag voor u mee in de productie. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze fabriek in Heerenveen.

Voordelen KKFH

Naast de opties en mogelijkheden die we bieden krijgt u ook nog eens de volgende voordelen bij ons:

 • KOMO-keurmerk
  KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk voor de bouw. Ook wij mogen dit keurmerk gebruiken. Onze producten voldoen namelijk aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, welke zijn vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. Alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt zijn in deze richtlijnen vastgelegd.
 • 10 jaar standaard garantie
  Bij ons heeft u standaard 10 jaar lang garantie. Deze garantie is gratis en zit bij de prijs inbegrepen. Heeft u problemen met het kozijn? Klemt het bijvoorbeeld? Dan is één telefoontje genoeg. Een monteur komt bij u langs in Heerenveen en lost het probleem voor u op. Lees meer over de certificaten en garantie.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben we al veel projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof kozijnen in Heerenveen.

Vrijblijvend in gesprek met ons?

Ook eens vrijblijvend advies ontvangen? Bezoek ons in Heerenveen of neem vrijblijvend contact met ons op.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.