Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Hoogeveen

Kunststof kozijnen Hoogeveen

Kunststof kozijnen welke naadloos bij uw woning in Hoogeveen passen

Nieuwe kunststof kozijnen nodig voor uw huis in Hoogeveen? Of zijn de huidige kozijnen aan vervanging toe? Bezoek dan eens onze showroom in Heerenveen, ongeveer 45 minuten met de auto vanaf Hoogeveen. We tonen u graag vrijblijvend alle mogelijkheden en materialen.

Wij maken alle producten zelf, en kunnen dus ook uw wensen in vervulling brengen. Als het technisch mogelijk is dan maken we het gewoon voor u. Zo past het uw nieuwe kunststof kozijn echt naadloos bij uw woning.

Kiezen voor kunststof kozijnen in Hoogeveen

Kunststof kozijnen is een hele praktische en duurzame aanschaf. De voordelen van kunststof zijn voor iedereen:

Hoge isolatiewaarde
Er is niks vervelenders dan een koud en vochtig huis. Dat woont gewoon niet prettig. Dankzij de prima isolatiewaarde van kunststof kozijnen heeft u daar geen last (meer) van. U houdt het binnen behaagelijk warm en de kosten voor de energie zijn ook lager. Dit merkt u maandelijks op de rekening.

Perfecte houtlook
Twijfelt u tussen hout of kunststof? Omdat u bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor hout omdat dit beter past bij uw woning? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij dus alles in eigen fabriek voor u maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook meegeven. Dat doen we met rechte verbindingen en een houtnerfstructuur. Zeker het overwegen waard!

Weinig tot geen onderhoud
Kunststof heeft niet veel onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u ze goed schoon houdt. Neem de kozijnen dus even mee als u aan het schoonmaken bent. Een doekje is vaak al voldoende. U hebt ook geen verf nodig en hoeft ze ook niet opnieuw in de lak te zetten en te schuren. En dat scheelt u in tijd en in geld.

Daarom kiezen voor KKFH

Vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen maken we alle producten zelf. Naast kunststof kozijnen zijn dat ook onder andere deuren en dakkapellen. Er rollen geen standaard producten bij ons van de band, maar een kozijn zoals u dat voor ogen hebt.

Dat betekent dat we ook bijzondere verzoekjes aannemen. Vinden ook wij leuk! Zolang het technisch ook kan, maken we het gewoon voor u.

Heldere en eerlijke afspraken
We leggen alle afspraken en wensen vast in een heldere offerte. Geen kleine lettertjes en met eerlijke prijs. Dat kan ook voor als u uw kozijnen wilt laten renoveren. In de loop der jaren hebben we al vele mensen blij gemaakt met een verbetering van hun woning. Lees de referenties.

KOMO keurmerk
Het KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk voor de bouw. Ook wij mogen dit keurmerk gebruiken. Onze producten voldoen namelijk aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, welke zijn vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. Alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt zijn in deze richtlijnen vastgelegd.

10 kaar garantie
Bij ons heeft u standaard 10 jaar lang garantie. Deze garantie is gratis en zit bij de prijs inbegrepen. Heeft u problemen met het kozijn? Klemt het bijvoorbeeld? Dan is één telefoontje genoeg. Een monteur komt bij u langs in Drachten en lost het probleem voor u op. Lees meer over de certificaten en garantie.

Uw wensen met ons delen?

Neem contact met ons op, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. Dat mag bij ons in de showroom (kunt u meteen alle materialen bekijken) of bij u in Assen. Allemaal geheel vrijblijvend.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.