Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Joure

Kunststof kozijnen Joure

Kunststof kozijnen welke naadloos bij uw woning in Joure passen

Opzoek naar kunststof kozijnen in de omgeving van Joure? Breng een bezoek aan onze showroom in Heerenveen, op slechts 10 minuten rijden van Joure. Hier kunt u een kijkje nemen naar al onze producten, of terecht voor uw vragen rondom uw project. Uw huis in Joure aan het verbouwen? Of een nieuwbouw woning aan het ontwerpen? Wij maken kunststof kozijnen op maat in onze eigen fabriek op nog geen 10 km van Joure. Hierdoor is er meer mogelijk dan u denkt, dus bezoek ons vooral voor een passende oplossing voor uw woning in Joure.

Van alles mogelijk bij KKFH

In onze kleinschalige fabriek in Heerenveen fabriceren wij al onze producten zelf. Bij ons geen standaard producten, maar kunststof kozijnendakkapellen en deuren, op maat gemaakt naar uw wensen. Als het technisch mogelijk is, dan zorgen wij dat we het voor u en uw woning in Joure kunnen maken. Hierbij houden wij een transparante werkwijze aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij verwerken uw wensen en eisen in een heldere factuur, zonder kleine lettertjes en met een eerlijke prijs.
Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze producten pagina of kom langs in de showroom!

Waarom kunststof kozijnen?

Hoge isolatiewaarde, weinig onderhoud en toch niet van hout te onderscheiden. Dat vinden wij de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen. Door de hoge isolatiewaarde houdt u het huis warm in de winter, en koel in de zomer. Dat is niet alleen fijn voor uzelf, maar ook uw portemonnee. Goede isolatie houdt de energiekosten laag, en bespaart u dus geld!

U denkt misschien: ‘Ja, maar bij mijn traditionele huis passen eigenlijk alleen houten kozijnen…’ Kom langs en laat u verrassen door de mogelijkheden van kunststof kozijnen. Door rechte verbindingen en een houtnerfstructuur kunnen wij uw kunststof kozijnen zo ontwerpen dat ze nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Zo behoudt u het klassieke design van uw huis, zonder het onderhoud dat houten kozijnen met zich meebrengt. Kunststof kozijnen hoeft u namelijk enkel schoon te houden met een doekje en vereisen geen ingewikkelde verfbeurten. Zo heeft u alle esthetische voordelen van houten kozijnen, zonder het gedoe!

 

Garantie en keurmerk

Bij KKFH geloven wij in de duurzaamheid van kwaliteit. Onze producten voldoen dan ook allemaal aan strenge kwaliteitseisen, waardoor zij het KOMO-keurmerk mogen dragen. Hiermee zijn alle kwaliteits- duurzaamheids- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt gegarandeerd.
Deze zekerheid leveren we ook in de vorm van een 10 jaar lange garantie, die u van ons cadeau krijgt. Bij problemen sturen we zo snel mogelijk een monteur, die voor u klaar staat om alle problemen te verhelpen en eventuele vragen te beantwoorden. Lees hier meer over certificering en garantie.

Nieuwsgierig geworden?

Denkt u dat wij geschikt zijn voor uw project. Wij gaan hier graag met u over in gesprek! Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken en een kijkje te nemen in ons aanbod. Waar nodig kunnen wij ook bij u langskomen om vragen voor u te beantwoorden. Neem daarvoor contact met ons op, dan hoort u snel van ons!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.