Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Klazienaveen

Kunststof kozijnen Klazienaveen

Kunststof kozijnen voor uw woning in Klazienaveen

Ook voor kunststof kozijnen in Klazienaveen kunt u terecht bij KKFH. Voor nieuw- of verbouw of kozijnen die simpelweg aan vervanging toe zijn, KKFH levert kwaliteits kozijnen én ontzorgd u van de installatie.

Kunststof Kozijnen Klazienaveen

Onze showroom in Heerenveen bevindt zich op slechts een uur rijden van Klazienaveen en geeft u een goede indruk van ons aanbod. Mocht uw perfecte model er toch niet tussen zitten, dan is er door onze eigen fabricage feitelijk geen nee-verkoop. Zolang het technisch mogelijk is, zorgen wij voor uw droom kozijnen.

Voordelen kunststof kozijnen

Het investeren in kunststof kozijnen voor uw woning in Klazienaveen levert veel voordelen op. Misschien wel de belangrijkste in dat rijtje is de hoge isolatiewaarde. Goede isolatie is niet alleen duurzaam, het heeft ook een positief effect op uw portemonnee. U verliest minder warmte in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer, en zo bespaart u op uw energierekening.

Naast het besparen van geld leveren kunststof kozijnen u nog meer voordeel op in de vorm van tijdsbesparing. In vergelijking met houten kozijnen is het onderhoud van kunststof kozijnen aanzienlijk lager. U maakt ze schoon met enkel een doekje en herhaaldelijk verven is niet nodig.

Ondanks dit aanzienlijke verschil met houten kozijnen kunnen wij zorgen dat uw kunststof kozijnen nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Denkt u dat enkel houten kozijnen bij uw woning in Klazienaveen passen? Kom langs in onze showroom en werp een blik op de tec

hnieken die wij gebruiken om uw kozijnen naadloos bij het ontwerp van uw woning te laten passen.

Kleinschalige fabriek

Bij KKFH rollen geen standaard producten van de band. Onze kleinschalige fabriek in Heerenveen maakt alles zelf, van deuren tot dakkapellen. Zo vindt u altijd een ontwerp wat bij uw woning in Klazienaveen past. Hierin houden we natuurlijk zo veel mogelijk rekening met uw wensen, en zijn we altijd bereid tot aanpassingen en bijzondere verzoekjes. Onze producten pagina geeft u misschien meer inzicht tot de mogelijkheden.

Transparant
Bij KKFH doen we niet aan kleine lettertjes. Of u nou kiest voor renovatie of kozijnen op maat gemaakt voor uw woning; alle afspraken leggen we vast in een heldere en overzichtelijke offerte. Geen verstopte kosten maar een eerlijke prijs.

KOMO
Voor u nieuwe woning of verbouwing wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op kwaliteit. Al onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor wij het KOMO-keurmerk mogen gebruiken. In de KOMO richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Juist daarom bieden wij u 10 jaar garantie op uw kozijnen. Bij problemen kunt u contact met ons opnemen en sturen wij een monteur om u te helpen. Lees meer over certificering en garantie.

Kom langs!

U bent van harte welkom in onze showroom in Heerenveen, om te kijken naar de mogelijkheden en een praatje te maken over uw project. Op slechts een uur van Klazienaveen staan wij klaar met advies en het antwoord op al uw vragen over onze producten. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.