Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen kwaliteit

Kunststof kozijnen kwaliteit

Kunststof Kozijnen van KKFH tegen mooie prijzen

Bij onze producten is het belangrijk dat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Zo bent u er zeker van dat er weinig onderhoud is vereist bij de nieuwe kunststof kozijnen die wij geplaatst hebben voor u. We bieden onze kunststof kozijnen aan tegen mooie prijzen. Naast de belangrijke factoren als prijzen en budget is de kunststof kozijnen kwaliteit ook een erg belangrijk onderdeel bij KKFH. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en zal het onderhoud een fractie van de tijd kosten die u wel kwijt bent bij duurdere producten van mindere kwaliteit.

Onze adviseur komt graag bij u thuis langs om uw persoonlijke wensen voor de kunststof kozijnen van uw woning door te nemen. Hij kan u ook meer vertellen over de prijzen van de kunststof kozijnen die wij plaatsen. Met de technische kennis die wij hebben kan er een duidelijke prijsopgave gemaakt worden waarbij we 10 jaar garantie geven zonder extra kosten. Tot in de kleine details kunnen wij u vertellen wat de prijzen zijn voor ons werk en welke mogelijkheden er zijn.

Van het ophangen van de rolgordijnen tot aan de vergunningen

KKFH ontneemt u graag al het werk. Wij adviseren en helpen u ook graag bij het aanvragen van vergunningen indien deze nodig zijn. Deze vergunningen kunnen bij uw gemeente worden aangevraagd.

Naast de hulp bij vergunningen en het opmeten van uw woning bieden we nog meer extra services aan. Zo verzorgen we zelfs de raambekleding (rolgordijnen, plissé enzovoort). Deze kunnen we direct bij plaatsing bevestigen zodat u zelf niet de eerste gaten hoeft te boren in de gloednieuwe kunststof kozijnen. Dit geeft een geruststellend gevoel en ontneemt u het werk uit handen. Met een kozijn van kunststof gefabriceerd en geplaatst door KKFH bent u verzekerd van hoge kwaliteit kunststof kozijnen tegen lage prijzen.

Kunststof kozijnen kwaliteit

Bij KKFH kiest u voor hoge kwaliteit kunststof kozijnen tegen mooie prijzen. Waarom? Kunststof biedt namelijk veel mooie voordelen, omdat wij deze vanuit onze fabriek in Heerenveen maken:

  • Weinig onderhoud
    Kunststof heeft weinig onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u ze goed schoon houdt. Neem bijvoorbeeld de kozijnen even mee als u de ramen wast. Een doekje en een sopje zijn al voldoende. Ook hoeven ze niet geverfd, geschuurd of gelakt te worden. Dit scheelt veel tijd én geld.
  • Hoge isolatiewaarde
    Onze kozijnen hebben een erg hoge isolatiewaarde. En dat is wel zo prettig voor in uw woning. De energierekening is lager en binnen voelt het een stuk aangenamer aan. Minder onderhoud en minder kosten dus!
  • Vergelijkbaar met hout
    Staat hout mooier bij het totaalplaatje van uw woning? Dan is het ook mogelijk om kunststof kozijnen een uitstraling van hout mee te geven. Zo krijgen de kozijnen op maat de voordelen van kunststof, maar het uiterlijk van hout.

Onze manier van werken

Voor meer informatie over onze prijzen, de kunststof kozijnen kwaliteit en de producten die we aanbieden is het aan te raden om onze showroom in Heerenveen te bezoeken. Wij kunnen ook bij u langs komen om de huidige situatie door te nemen en daarbij de prijzen met u te bespreken. Zo kunnen we een helder advies geven over wat we precies doen. Vanuit Heerenveen kunnen we in de regio Friesland veel voor u betekenen.

Advies ontvangen over kunststof kozijnen?

Vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Heerenveen.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.