Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Leeuwarden

Kunststof kozijnen Leeuwarden

Kunststof kozijnen op maat voor u in Leeuwarden

Zijn uw huidige kunststof kozijnen aan vervanging toe? Of heeft u verbouwplannen en daarbij ook nieuwe kozijnen nodig? Of wilt u uw kunststof kozijnen laten renoveren? In onze showroom in Heerenveen (kleine 30 autominuten vanaf Leeuwarden) kunt u alle mogelijkheden eens rustig bekijken.

Omdat wij alle producten zelf fabriceren, is er feitelijk geen ‘nee’ te koop. Zolang het natuurlijk technisch ook mogelijk is. Op die manier past uw nieuwe kunststof kozijn echt perfect bij uw woning in Leeuwarden.

Kunststof kozijnen Leeuwarden

Bij KKFH produceren we veel producten en onderdelen. Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor uw woning in Leeuwarden dan kunt u stoppen met zoeken. Wij zijn dagelijks bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen en weten dus wat er allemaal bij komt kijken.

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen wil u graag van A tot Z de zorgen uit handen nemen bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Dus ook in Leeuwarden. Omdat we jarenlange werkervaring en kennis op het gebied van kunststof hebben kunnen wij dus veel voor u betekenen. KKFH regelt voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen een passende oplossing voor u.

Waarom voor kunststof kozijnen kiezen?

Het is nooit verkeerd om voor kunststof kozijnen te kiezen. Waarom? De voordelen die kunststof met zich meebrengt zijn voor iedereen

 • Niet veel onderhoud nodig
  Kunststof vraagt niet veel onderhoud van. U hoeft ze alleen maar schoon te houden. Wanneer u de ramen wast, neem dan meteen de kozijnen ook mee. Doekje eroverheen en klaar. Geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren en in de lak te zetten.
 • Goede isolatie
  Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen. En dat woont wel zo prettig. Naast dat het binnen gewoon behaagelijk lekker warm is, is ook de energierekening lager
 • Gelijkenissen met hout
  Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout mooier staan? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij dus alles in eigen fabriek voor u maken, kunnen we de kozijnen ook een houtlook meegeven. Op die manier heeft het kozijn het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof

Onze werkwijze

Loop gerust eens binnen in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Maar we komen ook graag bij u langs om samen met u de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u het beste adviseren over de mogelijkheden, prijzen en of er een vergunning nodig is. We adviseren u graag en vrijblijvend. We werken vooral in een straal van 80 kilometer om onze locatie in Heerenveen heen. Dus feitelijk ook overal in Friesland.

Wat betreft het uiterlijk van de kozijnen is er veel mogelijk. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek. Lees meer over ons.

Redenen om voor KKFH te kiezen

Daar bovenop ontvangt u bij ons nog de volgende pluspunten:

 • Kwaliteit KOMO-keurmerk
  Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat ons product voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.
 • 10 jaar garantie inbegrepen
  U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Dit is bij de prijs inbegrepen. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.

Onze werkwijze

Loop gerust eens binnen in onze showroom om de mogelijkheden die wij hebben te bekijken. We kunnen dit ook bespreken als we een bezoek brengen aan uw woning in Leeuwarden. Op die manier kunnen we u het beste advies geven over de mogelijkheden, prijzen en of er een vergunning nodig is voor de werkzaamheden. We doen dit graag op vrijblijvende basis. Ons werkgebied valt vooral in een straal van 80 kilometer om Heerenveen heen, dus ook bij u in Leeuwarden.

Het uiterlijk kan op veel manieren gerealiseerd worden. Dit omdat wij namelijk alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen, op slechts een half uur met de auto vanaf Leeuwarden. Lees meer over ons.

Wat we al hebben mogen realiseren

Door de jaren heen hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof kozijnen in Friesland.

Meer informatie?

Neem contact met ons op om uw wensen met ons te delen. U kunt ons ook altijd bezoeken in onze showroom in Heerenveen.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.