Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Meppel

Kunststof kozijnen Meppel

Eigen productie kunststof kozijnen vanuit Meppel

Opzoek naar kunststof kozijnen in de omgeving van Meppel? Op slechts een half uur rijden van Meppel kunt u langskomen bij onze showroom in Heerenveen voor uw perfecte kunststof kozijnen. Van productie tot plaatsing, bij KKFH kijken wij graag naar wat we voor u kunnen betekenen, en maken we uw kozijnen op maat. Zo heeft u altijd de perfecte kunststof kozijnen voor uw woning in Meppel.

Op maat gemaakt

Wij maken al onze producten zelf, in onze eigen fabriek. Bij ons dus geen standaard kozijnen, maar producten op maat gemaakt, perfect voor uw project. Kunststof biedt veel mogelijkheden om de kozijnen volledig naar uw wensen en eisen aan te passen. Zoekt u de klassieke houtlook, zonder het onderhoud van houten kozijnen? Wij kunnen met een houtnerfstructuur en rechte verbindingen het uiterlijk van houten kozijnen nabootsen. Wel de look, niet de lasten.

Daarnaast bieden wij ook vele mogelijkheden op het gebied van glassoort en kleur. Door de kleinschaligheid van onze fabriek kunnen wij uw wensen voorop stellen in de productie, om zo het perfecte kozijn voor uw woning te ontwikkelen.

Bespaar tijd en geld met kunststof kozijnen

Kunststof heeft als materiaal een hoge isolatiewaarde. Dat zorgt ervoor dat u met kunststof kozijnen de kou in de winter niet binnenlaat. Hierdoor hoeft u de verwarming in het najaar minder hard op te stoken, wat natuurlijk aanzienlijk scheelt op uw energierekening. Ook vereist kunststof beduidend minder onderhoud. Geen lastige verfbeurten of een dure schilder moeten inhuren voor uw kozijnen. Kunststof kozijnen vereisen slechts eens in de zoveel tijd een korte schoonmaakbeurt. Een doekje over uw kozijnen tijdens het ramen lappen en ze lijken weer als nieuw. Dat bespaart dus tijd én kosten!

De service van KKFH

Naast het volledig op maat maken van uw kunststof kozijnen bieden we nog meer service waar we trots op zijn. Wij hebben de voordelen voor KKFH voor u even op een rijtje gezet:

✔️ Van productie tot plaatsing – Wij helpen u met het plaatsen van uw kozijnen, of adviseren u als u ze zelf wil plaatsen.

✔️ 10 jaar garantie – Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Toch kan er natuurlijk altijd iets misgaan. Daarom krijgt u van ons 10 jaar garantie op uw kozijnen, zonder extra kosten.

✔️ KOMO-keurmerk – Al onze kozijnen bevatten het KOMO-keurmerk. Daarmee bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteits-, duurzaamheids-, en veiligheidsstandaarden op uw kozijnen.

✔️ Heldere en eerlijke afspraken – Wij vinden transparantie in het complete proces belangrijk. Geen kleine lettertjes of onverwachte kosten, maar duidelijke afspraken opgetekend in een overzichtelijke factuur.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Of heeft u nog enkele vragen? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u natuurlijk altijd even langskomen in onze showroom.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.