Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Oosterwolde

Kunststof kozijnen Oosterwolde

Kunststof kozijnen op maat voor u in Oosterwolde

Voor kunststof kozijnen voor uw woning in Oosterwolde kunt u terecht bij ons in Heerenveen. KKFH maakt kunststof kozijnen op maat, passend voor ieder project. Uit-, nieuw- of verbouw, voor alle bouwprojecten kunnen wij kunststof kozijnen leveren, compleet naar uw wensen en eisen. Mits technisch mogelijk natuurlijk.

Dit doen wij bij KKFH op orderbasis. Bij ons rollen dus geen standaardproducten van de band. Al onze producten zijn speciaal gemaakt voor afzonderlijke projecten, van dakkapellen tot deuren. Hierbij gaan wij transparant te werk, met een overzichtelijke factuur zonder kleine lettertjes. Een eerlijke prijs, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Kom langs in onze showroom voor al uw vragen rondom kunststof kozijnen en wat wij voor uw project in Oosterwolde kunnen betekenen. Wij helpen u graag!

Waarom kunststof kozijnen?

Warm in de winter en koel in de zomer
Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde. Dat betekent dus dat ze in de winter de kou goed weren, en in de zomer uw huis lekker koel houden. Zo zit u niet alleen altijd in een comfortabele temperatuur, het bespaart u ook nog eens aan energiekosten!

Minder onderhoud

Het schilderen van kozijnen is verleden tijd als u overstapt naar kunststof kozijnen. Met enkel een doekje maakt u de kozijnen schoon, en een verfbeurt is niet nodig. Dat scheelt tijd, en geld!

Nauwelijks van hout te onderscheiden

Bent u bang dat kunststof kozijnen niet goed passen bij het ontwerp van uw huis in Oosterwolde? Laat ons u overtuigen met kunststof kozijnen die nauwelijks van hout te onderscheiden. Door middel van rechte verbindingen en een houtnerfstructuur maken wij kozijnen die niet van het traditionele uiterlijk van hout te onderscheiden zijn, en dus ook bij uw (klassieke) woning passen.

Komo

Bij KKFH vinden we kwaliteit belangrijk, en bezitten al onze producten dus het KOMO-keurmerk. Met dit keurmerk wordt aangetoond dat onze producten voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

10 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons vakmanschap en onze producten. Daarom krijgt u bij aanschaf van uw kunststof kozijnen standaard 10 jaar garantie van ons cadeau. U betaald niks extra’s, maar bent wel verzekerd van kwaliteitskozijnen, voor een decennium en daar voorbij!

Nog niet overtuigd?

Kom langs in onze showroom in Heerenveen, op slechts een half uur rijden van Oosterwolde. Leg uw project aan ons voor, of laat ons u overtuigen door kunststof kozijnen van KKFH. Ook kunnen wij bij u langskomen om te kijken wat uw project nodig heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.