Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat kopen

Bij KKFH kunnen wij elke klus aan. Als u van plan bent om kunststof kozijnen op maat aan te gaan schaffen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn elke dag bezig met het maken van maatwerk kunststof kozijnen en daarom is geen klus teveel voor ons. Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) kan u van A tot Z de zorgen uit handen nemen in het plaatsen van maatwerk kunststof kozijnen. Mede door onze jarenlange ervaring in deze branche, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Denkt u aan het kopen van nieuwe kunststof kozijnen of het vervangen van uw huidige kozijnen van uw woning? KKFH regelt een passende oplossing.

Voordelen van kunststof

U doet er goed aan om voor kunststof kozijnen te kiezen. Waarom? Kunststof kozijnen bieden veel mooie voordelen, waarbij het stuk maatwerk ook nog eens vele mogelijkheden biedt omdat we de kozijnen vanuit onze fabriek in Heerenveen maken.

  • – Onderhoudsarm
    Kunststof heeft niet veel onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u ze schoon houdt. Bij het wassen van de ramen kunt u ook snel de kozijnen meenemen. Een doekje en een sopje volstaan al. Ook hoeven ze niet geverfd, geschuurd of gelakt te worden. Dit scheelt tijd én geld.
  • – Hoge isolatiewaarde
    Kunststof kozijnen hebben een erg hoge isolatiewaarde. En dat is wel zo prettig voor in uw woning. De energierekening is lager en binnen voelt het een stuk aangenamer aan.
  • – Niet van hout te onderscheiden
    Staat hout mooier bij het totale plaatje van uw woning? Ook dan is het ook mogelijk om kunststof kozijnen op maat te plaatsen, maar dan met het uiterlijk van hout. Vanuit onze fabriek in Heerenveen hebben we namelijk de mogelijkheid om onze kozijnen een houtlook mee te geven. Zo krijgen de kozijnen de voordelen van kunststof maar het uiterlijke van hout!

Montage van uw kunststof kozijnen op maat

We plaatsen graag de maatwerk kunststof kozijnen voor u. Ook heeft u de mogelijkheid om ze zelf te plaatsen. Om de mogelijkheden en opties te bekijken is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Daarnaast komen we graag bij u thuis langs. We praten over de persoonlijke wensen van u en nemen de situatie door zoals die op dat moment is. Zo kunnen we een goed advies met prijsopgave uitbrengen. Vanuit Heerenveen kunnen we in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel veel voor u betekenen.

Meer informatie?

We horen graag van u of we wat kunnen betekenen in het plaatsen van uw kunststof kozijnen op maat. We kunnen u meer informatie sturen als we weten wat er gerealiseerd moet gaan worden. Vraag een offerte aan, of bezoek onze showroom in Heerenveen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.