Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen

Bij KKFH kunnen wij veel producten en wensen realiseren. Voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen bent u bij ons aan het goede adres. Wij plaatsen dagelijks kunststof kozijnen en weten dus goed wat er bij komt kijken. Het plaatsen uw kunststof kozijnen gebeurt in één dag.

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen kan u van A tot Z ondersteunen in het plaatsen van kunststof kozijnen. We ontnemen u graag de zorgen dankzij onze jarenlange werkervaring en kennis op het gebied van kunststof. Voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen regelt KKFH een passende oplossing.

We kunnen de kunststof kozijnen voor uw plaatsen, maar u heeft ook de mogelijkheid om ze zelf te plaatsen. Om de mogelijkheden en opties eens te bekijken is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Daarnaast is het mogelijk dat wij bij u thuis langskomen. We hebben het hierbij over uw persoonlijke wensen en nemen de situatie door zoals die op dat moment is. Zo kunnen we een goed advies met prijsopgave voor u uitbrengen. Vanuit Heerenveen kunnen we in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel veel voor u betekenen.

Waarom voor KKFH kiezen?

Bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen bent u zeker van de volgende voordelen die wij bieden:

 • – Onderhoudsvrij
  Onze kunststof kozijnen hebben geen tot weinig onderhoud nodig. Als u bezig bent met de ramen wassen kunt u ook even een doekje over de kozijnen halen, dit volstaat al. U hoeft de kunststof kozijnen namelijk niet meer te verven, schuren of lakken. Hiermee bespaart u veel tijd en geld.
 • – Geheel naar eigen wens
  Aangezien de we kunststof kozijnen in onze eigen fabriek in Heerenveen maken, kunnen we de kozijnen geheel naar uw eigen wens ontwikkelen. Heeft u bijvoorbeeld liever een houtlook, maar wel de voordelen van kunststof kozijnen? Dit kan!
 • – 10 jaar garantie
  Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op onze producten. Dit kost u geen extra geld maar is bij de prijs inbegrepen. Bij een probleem komt er na een telefoontje een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.
 • – Plaatsing binnen 1 dag
  Uw kunststof kozijnen worden geplaatst in één geplaatst en hierbij ervaart u nauwelijks overlast. Dit komt doordat KKFH zeer georganiseerd en nauwkeurig te werk gaat.

Wie u voorgingen bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen

Door de jaren heen hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren met betrekking tot kunststof in Friesland. Dit varieert van het plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen en deuren tot aan het realiseren van gevelbekleding.

Meer informatie over het plaatsen van kunststof kozijnen?

We horen graag van u of we wat kunnen betekenen in het plaatsen van uw kunststof kozijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als u nog vragen heeft. Een bezoek onze showroom in Heerenveen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.