Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen prijzen

Kunststof kozijnen prijzen

Wat kost een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn een investering die zichzelf verdient. Denk aan het verhoogde comfort dankzij de hoge isolatiewaarde en de lage(re) energierekening als gevolg. Maar ook het feit dat kunststof onderhoudsarm is en u dus niet hoeft te verven. Maar wat kost een kunststof kozijn nou precies?

Bepaal zelf de prijs van uw kunststof kozijnen

Wat een kunststof kozijn precies kost is moeilijk te zeggen. Het is namelijk maar net wat uw wensen zijn. En of u zelf de kozijnen wilt gaan plaatsen of dat u liever heeft dat wij dit voor u doen. In het kort hangen de prijzen van kunststof kozijnen dus af van uw wensen:

  • Wilt u een vast kozijn of een kiepraam? Of beide?
  • En in welke kleur en stijl? Bijvoorbeeld met houtnerf
  • Wilt u ventilatieroosters in het kozijn?
  • Zijn de kozijnen voor enkel- of dubbel glas?
  • Wilt u uw huidige kozijnen laten renoveren of vervangen voor nieuwe?
  • Wilt u zelf de kozijnen plaatsen of laat u dat liever aan ons over?

Kwaliteit, service en garantie belangrijker dan prijs

Natuurlijk is uw budget een bepalende factor. Maar daarnaast is kwaliteit minstens zo belangrijk. Kwaliteit van het kozijn maar ook van de leverancier. Zo zult u misschien al scherpe prijzen zijn tegengekomen.

Er zijn inderdaad veel prijsstunters actief in onze branche. Zij leveren u inderdaad een kunststof kozijn, maar dat is dan ook vaak alles. Een kant-en-klaar product. En dat is zonde, want kozijnen zijn juist heel sfeerbepalend. Dus is het fijn dat het kozijn ook bij de rest van uw woning past.

Eerlijke prijs zonder kleine lettertjes
We komen graag bij u langs om samen met u uw wensen te bespreken. En zolang uw wensen ook technisch mogelijk zijn – maken wij het gewoon voor u. Daarbij ontvangt u standaard 10 jaar garantie, zonder dat u daarvoor extra betaalt. Voordat we voor u aan de slag gaan, hebben we u alles tot in detail uitgelegd wat u van ons mag verwachten: een eerlijke prijs voor het hele traject en geen verrassingen achteraf. We doen niet aan kleine lettertjes. Een offerte is bij ons dan ook geheel vrijblijvend. Lees hier meer over ons.

Vrijblijvend inzicht in uw kosten?

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.