Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kom langs in de showroom!

Kunststof kozijnen showroom

In onze kunststof kozijnen showroom in Heerenveen staan diverse modellen en proefstukken op groot formaat zodat u een gedegen keuze kunt maken. Als u op zoek bent naar de perfecte kunststof kozijnen voor uw woning, is een bezoek aan een onze showroom een must!

In de showroom kunt u een breed scala aan modellen, stijlen en afwerkingen van onze kozijnen bekijken. Dat maakt het mogelijk om te visualiseren hoe elk van deze opties eruit zal zien in uw eigen huis, en om een weloverwogen beslissing te nemen over welke kozijnen het beste passen. Bovendien kunt u al onze kozijnen en ramen in actie zien. In de showroom staan werkende displays van alle mogelijkheden voor openen en sluiten van ramen. Dit kan vooral nuttig zijn als u kiest voor duurzame kunststof kozijnen, omdat u kunt zien hoe goed ze isoleren en tocht voorkomen.

 • Alle opties inzichtelijk

  In onze showroom in Heerenveen staan diverse showroommodellen en proefstukken op groot formaat. Zo krijgt u goed beeld van de mogelijkheden voor kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen. Bij vragen, staat er een adviseur voor u klaar.

 • Verduurzaming en subsidie

  Als subsidie-expert kan KKFH u ook voorzien van advies over verduurzaming en subsidies. Samen kunnen we kijken naar de beste manier om met uw nieuwe kozijnen een verduurzaming van uw woning te realiseren én hoe u die investering zo snel mogelijk weer terugverdient.

 • Op afspraak of vrijblijvend

  U kunt op ieder moment langskomen in de showroom, wanneer u dat uitkomt. Of maak een afspraak voor een thuisbezoek. Onze adviseurs staan in beide gevallen klaar om u te helpen.

U vindt onze showroom in Heerenveen. De showroom is op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur.

Bezoek de showroom

Aan de slag? Kom langs in de showroom!

Wilt u langskomen in onze showroom? U bent van harte welkom! Onze showroom is op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur. Ook ‘s avonds openen we graag de deuren van onze showroom, maar maak dan wel even een afspraak.

Advies van onze experts

Ook kunt u in onze showroom overleggen met één van onze experts. Onze aanwezige adviseurs hebben uitgebreide kennis van materialen en installatie van kunststof kozijnen, en kan waardevol advies geven over welke opties het beste bij uw behoeften en budget passen. Ze kunnen ook al uw vragen beantwoorden en waardevolle tips geven over hoe de kozijnen het beste te onderhouden om ze er zo lang mogelijk als nieuw uit te laten zien.

Het bezoeken van onze showroom kan daarmee op de lange termijn tijd en geld besparen. Door de ramen in het echt te zien en te voelen, kun je een weloverwogen beslissing nemen en vermijdt u dure fouten. Bovendien kunnen de experts in een showroom waardevolle inzichten geven over installatie en onderhoud, wat op de lange termijn tijd en moeite kan besparen.

Nooit spijt wanneer u kiest voor kwaliteit, service en garantie van KKFH

In elke branche zijn prijsstunters actief, ook in de wereld van kunststof kozijnen. Wat u bij hun krijgt is uitsluitend een product. Zonder service of garantie en in veel gevallen zelfs zonder dat het product aan de in Nederland geldende kwaliteitseisen voldoet. Als er een bouwvergunning nodig is, dan laten ze dat -op uw risico- gemakshalve vaak achterwege en ze adviseren niet over wat er nu het beste bij de stijl van uw woning past. Maatwerk is voor prijsvechters niet mogelijk, waardoor elke woning -hoe bijzonder ook- een standaardproduct krijgt.

Zonde, want kozijnen zijn heel bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Als u verknocht bent aan de stijl van uw huidige woning, dan moeten we zorgen dat de nieuwe kunststof onderdelen zoals gevelbekleding en dakkapellen bij die stijl passen. Kozijnen zijn bovendien een grote investering en beslaan een groot deel van het bouwbudget. Kies daarom voor kwaliteit, service en garantie, daar krijgt u nooit spijt van.

 

Tip van KKFH

Zo onderhoudt u kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm. Als u de ramen lapt met sop en een mild reinigingsmiddel (afwasmiddel bijvoorbeeld), neem dan ook direct de kozijnen mee. Zo hecht er geen vuil aan en blijven kleur en glans voor jaren gegarandeerd.

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
Bekijk al onze projecten
Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!