Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Sint Nicolaasga

Kunststof kozijnen Sint Nicolaasga

Op maar gemaakte kunststof kozijnen in Sint Nicolaasga

Met een afstand van slechts 15 km van St. Nicolaasga staat u op de stoep van onze showroom. Voor kunststof kozijnen voor uw woning in St. Nicolaasga bent u dan aan het goede adres. Bij KKFH maken we kunststof kozijnen op maat, aangepast naar uw wensen en gecertificeerd met het KOMO-keurmerk. Zo bent u verzekerd van de beste kunststof kozijnen, die ook nog eens naadloos aansluiten bij het design van uw huis.

Garantie, kwaliteit en maatwerk

Bij KKFH maken wij al onze producten in onze eigen fabriek. Zo kunnen wij niet alleen de kwaliteit van onze producten altijd garanderen, het geeft ons ook de optie om kozijnen compleet naar uw wensen te ontwikkelen. Glassoorten, kleur en afwerking, alles is op deze manier aanpasbaar aan uw project. Zo kunnen wij door middel van rechte afwerkingen en een houtnerfstructuur de traditionele uitstraling van houten kozijnen namaken. Zo hebben uw kozijnen wel de houtlook, zonder het vele onderhoud wat daar bij komt kijken. Maar ook voor andere bijzondere afwerkingen of verzoeken kunt u bij ons terecht. Zolang het technisch mogelijk is, is het bij KKFH ook mogelijk.

Zoals genoemd kunnen we door deze manier van productie ook de kwaliteit van onze kozijnen garanderen. Onze kozijnen voldoen aan alle verplichtingen voor het KOMO-keurmerk, wat strenge kwaliteits-, duurzaamheids-, en veiligheids eisen stelt aan producten in de bouw. Ook bieden wij 10 jaar garantie op al onze producten. Zo staat er altijd een monteur klaar bij problemen en kunt u optimaal genieten van de kwaliteit van kunststof kozijnen van KKFH.

Zelf plaatsen of laten doen

Niet alleen de productie nemen we bij KKFH op ons. Ook kunnen wij voor u de kozijnen in uw ver-, uit- of nieuwbouw plaatsen. Zo wordt u compleet ontzorgd bij het uitzoeken van nieuwe kozijnen. Toch liever zelf doen? Ook voor advies en vragen over de plaatsing kunststof kozijnen staan wij voor u klaar.

Geen verborgen kosten

Wij vinden het belangrijk dat u compleet op de hoogte bent van het kostenplaatje van nieuwe kunststof kozijnen. Wij houden daarom een transparante werkwijze aan, zonder verborgen kosten. Na het bespreken van uw wensen stellen wij een overzichtelijke en heldere offerte voor u op, met een eerlijke prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

De voordelen van kunststof kozijnen

✔️ Hoge isolatiewaarde, dus een besparing op uw energiekosten!
✔️ Weinig onderhoud. Een doekje op z’n tijd is voldoende om uw kozijnen netjes te houden.
✔️ Veel design mogelijkheden. Zo is er altijd een kunststof kozijn wat bij uw woning past!

Heeft u nog vragen over kunststof kozijnen of de service van KKFH. Kom dan eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er zeker van dat ook voor u woning in St. Nicolaasga de juiste kunststof kozijnen te vinden zijn!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.