Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Smilde

Kunststof kozijnen Smilde

Kunststof kozijnen op maat voor u in Smilde

Bent u uw woning in Smilde aan het verbouwen? Of bezig met een nieuwbouwproject in de omgeving? Bij Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte kozijnen voor uw project in Smilde. U vindt onze showroom op slechts 40 minuten afstand. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kunststof kozijnen voor uw project?

Er zitten veel voordelen aan kunststof kozijnen voor uw woning in Smilde. Zo vereist kunststof beduidend minder onderhoud dan houten kozijnen, en kunt u uw energiekosten verlagen door de goede isolatie die kunststof kozijnen bieden. Maar we snappen dat er een aantal dingen zijn die u mogelijk tegenhouden om voor kunststof kozijnen te kiezen. Daarom lopen we graag met u door de meest voorkomende vragen en vooroordelen over kunststof kozijnen.

1. Kunststof kozijnen passen niet bij de klassieke uitstraling van mijn woning.

Onze kleinschalige fabriek biedt de mogelijkheid om de kozijnen compleet aan te passen aan uw wensen. Kleur, maat en afwerking, wij zorgen dat u kozijnen helemaal aansluiten bij uw wensen. Hiermee kunnen we zelfs de traditionele uitstraling van hout nabootsen. Met een houtnerfstructuur en rechten verbindingen zijn uw kunststof kozijnen nauwelijks van hout te onderscheiden. Zo passen ze dus ook bij de klassieke uitstraling van uw huis!

2. Hoe kan ik de kwaliteit van mijn kunststof kozijnen garanderen?

Het KOMO-keurmerk is het bekendste keurmerk voor de bouw. Een product met een KOMO-keurmerk voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, welke zijn vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. Alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt zijn in deze richtlijnen vastgelegd. Natuurlijk voldoen de kozijnen van KKFH aan het KOMO-keurmerk, en daar zijn wij trots op! En, omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden wij 10 jaar garantie, zonder extra kosten. Slechts één telefoontje en er staat een monteur voor u klaar om de problemen met u kozijnen te verhelpen.

3. Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Niet alleen bieden kunststof kozijnen eindeloos veel design mogelijkheden, er zijn ook een hoop praktische voordelen verbonden aan kunststof. Zo bieden kunststof kozijnen een hoge isolatiewaarde. Hiermee houdt u in de winter de kou buiten, en bespaart u uiteindelijk op uw energiekosten. Ook lastige schilderbeurten zijn met kunststof kozijnen verleden tijd. U haalt simpelweg eens in de zoveel tijd een doekje over uw kozijnen om ze netjes te houden. Dat scheelt tijd én geld!

4. Mijn project vraagt om ingewikkelde kozijnen die niet standaard worden geleverd. Kan ik dan bij KKFH terecht?

Ja, zeker dat dat kan! Als iets technisch mogelijk is, dan kunnen wij het voor u maken. Omdat wij onze kozijnen in onze eigen fabriek produceren, krijgt u bij ons geen standaard product. Wij kunnen uw kozijnen volledig aanpassen naar uw wensen.

5. Kunnen jullie de kozijnen voor mij plaatsen? En wat kost dat?

Bij KKFH leveren we een complete service. We laten u dus niet zitten met enkel een kozijn, maar helpen u graag bij het plaatsen ervan. Ook als u besluit zelf de kozijnen te plaatsen voorzien wij u graag van advies. De kosten voor plaatsing nemen wij voor u op in een heldere en overzichtelijke offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte kosten, maar een eerlijke prijs en volledige service.

Zijn er nog vragen?

Heeft u nog meer vragen, of bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij staan u graag te woord! Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom gezellig langs in onze showroom, dan kunnen wij u de mogelijkheden voor kunststof kozijnen in uw woning in Smilde meteen laten zien!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.