Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Sneek

Kunststof kozijnen Sneek

Perfect passende kunststof kozijnen in uw woning in Sneek

Dat kan! Of u nu gaat verbouwen, een nieuwbouwwoning koopt of uw huidige kozijnen gewoon aan vervanging toe zijn. Omdat wij alles zelf fabriceren, kunnen we in principe alles maken wat u wilt. Als het technisch gezien maar kan, uiteraard. Zodat uw kunststof kozijn in Sneek perfect bij uw woning past.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Welke vorm of kleur u ook kiest: de monteurs van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen plaatsen de kozijnen graag voor u. Liever zelf doen? Ook behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Tijdens uw bezoek aan onze showroom leggen we u graag uit wat de voor- en nadelen van beide opties zijn.

Prijzen en keuzes

Daar kunt u tevens precies zien wat de opties zijn qua kleuren en materialen. Zo vindt u altijd een model dat bij uw woning in Sneek past. Onze showroom zit in Heerenveen, maar we leveren onze kozijnen in Sneek, mocht u dat willen. Zodra we weten wat precies uw wensen en eisen zijn, maken we een uitgebreide prijsopgave. Natuurlijk kunt u op ieder moment vast een offerte aanvragen.

Houtlook: het beste van twee werelden

Past hout beter bij uw klassieke woning of vindt u het gewoon mooier, maar twijfelt u vanwege de grote hoeveelheid onderhoud die er bij dit materiaal komt kijken? Dan is houtlook de perfecte oplossing. Houtlook kozijnen zijn gemaakt van kunststof, maar amper van echt hout te onderscheiden dankzij de houtnerfstructuur en rechte verbinding, lijkt het net alsof u klassieke houten ramen hebt.

Verven & ander onderhoud

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is de onderhoudsvrije eigenschap van het materiaal. Verven, schuren of lakken is nergens voor nodig. Uw kozijn blijft jarenlang als nieuw. Hoewel een kleine schoonmaakbeurt af en toe natuurlijk geen overbodige luxe is. Het blijft immers buitenmateriaal.

Energiezuinig

Een ander voordeel van kunststof ten opzichte van hout is de hoge isolatiewaarde. Geen tochtende kiertjes meer bijvoorbeeld, maar belangrijker nodig: die hoge energierekening is ook verleden tijd. Het energiegebruik is namelijk direct een stuk lager.

Gepersonaliseerd design

U wilt natuurlijk dat uw kozijnen perfect aansluiten op uw eigen stijl en de stijl van uw woning. Dan kan het goed zijn dat wij in onze showroom niet precies hebben wat je zoekt. Geen zorgen! Wij produceren alles zelf in onze fabriek in Heerenveen dus kunnen ieder model aanpassen zoals u dat wilt. Een andere kleur? Net even een ander randje? Of een andere stijl? De mogelijkheden zijn oneindig.

KOMO-keurmerk en 10 jaar garantie

Het verkrijgen van het perfecte kozijn voor uw woning is natuurlijk de allerbeste reden om te kiezen voor KKFH. Onze kozijnen hebben altijd het KOMO-keurmerk, het bekendste keurmerk in de bouw. Voordat je zoiets krijgt moet je aan strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voldoen. Zo weet u zeker dat u een goed product krijgt.

Gaat er toch iets niet helemaal goed? Klemt het? Of zit u iets anders dwars? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Ieder kozijn krijgt namelijk standaard 10 jaar garantie, dit zit bij de prijs in en kost u dus helemaal niks. Neem direct contact met ons op en er komt zo snel mogelijk een monteur bij u langs.

Inspiratie opdoen

Lijkt het u wel wat? Zo’n gloednieuw, tochtdicht kozijn? Dan kunt u vast wat inspiratie opdoen op onze website. Bekijk bijvoorbeeld eens de kozijnen van een nieuwbouwhuis of renovatie. En natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze showroom.

Op basis van uw wensen en de afmetingen van uw woning, geven we u graag een uitgebreid advies. Dit is vrijblijvend en kost u dus helemaal niet. Kom een keertje langs of neem contact met ons op. Tot snel!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.