Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen Steenwijk

Kunststof kozijnen Steenwijk

Woning in Steenwijk? Wij leveren de perfecte kunststof kozijnen

Op nog geen half uur van Steenwijk kunt u voor al uw vragen over kunststof kozijnen en uw project terecht bij onze showroom in Heerenveen. Bent u aan het verbouwen of renoveren? Of bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor een nieuwbouw project. Bij KKFH maken we kunststof deurenkozijnen en dakkapellen op maat.

Als het technisch mogelijk is, kunnen wij het voor u maken. Bij ons geen standaard modellen die van de band rollen, maar een passende oplossing voor uw project. Onze flexibiliteit in productie komt voor uit onze aanpak op order basis. In onze kleinschalige fabriek in Heerenveen fabriceren wij alle producten zelf. Ook voor bijzondere verzoeken en aangepaste design kunt u dus bij ons terecht. Met een heldere en transparante aanpak stellen wij voor u een overzichtelijke offerte op. Geen kleine lettertjes of ingewikkelde tarieven, maar een eerlijke prijs. Kom langs in de showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom kunststof kozijnen?

Bang dat kunststof kozijnen niet goed bij de klassieke uitstraling van uw woning in Steenwijk passen? Laat ons u overtuigen met onze nauwelijks van hout te onderscheiden kunststof kozijnen. Met behulp van houtstructuur en rechte verbindingen ontwerpen wij uw kozijnen zo dat ze het traditionele uiterlijk van hout hebben. Kunststof kozijnen behoeven echter stukken minder onderhoud en hebben een hogere isolatiewaarde dan hout. Met slechts een doekje tijdens het ramen lappen zien uw kozijnen er weer netjes uit, en het regelmatig moeten schilderen van uw kozijnen is verleden tijd. Bovendien zorgt de hoge isolatiewaarde voor een lagere energierekening; de kou blijft buiten in de winter en uw huis blijft lekker koel in de zomer. Laat ons u overtuigen van de voordelen van kunststof kozijnen, ook voor uw woning in Steenwijk, en kom langs in onze showroom!

Kwaliteitskeurmerk en garantie

Bij al onze kozijnen ontvangt u 10 jaar garantie, zonder extra kosten. Dit omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten. En het KOMO-keurmerk bevestigd dit voor ons. Dit keurmerk toont aan dat onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarnaast omvat het keurmerk ook eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Wij zijn er trots op dat al onze producten het KOMO-keurmerk mogen dragen!

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen doen?

Wij hebben al vele mooie projecten mogen doen, met klanten die stuk voor stuk tevreden waren met onze producten en werkwijze. Maar natuurlijk is ieder project anders. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw project, wij helpen u graag met advies en antwoorden op uw vragen!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.