Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

HVL Verbinding voor kunststof kozijnen

Bij de verbinding van kozijnen spreken we over de manier waarop de horizontale en verticale zijde van het kozijn met elkaar verbonden zijn. Standaard hebben kunststof kozijnen een schuine verbinding met een hoek van 45 graden. Maar voor een authentieke uitstraling kunt u bij KKFH ook kiezen voor een HVL verbinding.

Wat is een HVL verbinding?

De HVL verbinding voor kunststof kozijnen is een verbinding waarbij de hoeken van het kozijn recht op elkaar verbonden zijn. Het biedt een alternatief op de klassieke schuine hoekverbinding van kunststof kozijnen. Van oudsher is de rechte verbinding veelal terug te zien bij houten kozijnen. Daarom wordt de verbinding ook gebruikt bij kunststof kozijnen die het uiterlijk van houten kozijnen nastreven, ofwel een houtlook.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Houtlook verbinding kunststof kozijnen

Zodoende spreken we bij kunststof kozijnen ook wel van een houtlook verbinding. Deze houtlook verbinding wordt bij kunststof kozijnen vaak gecombineerd met roeden en/of een houtlook afwerking. Zo krijgen de kunststof kozijnen een authentiek uiterlijk en kunnen we ze zodanig ontwerpen dat uw kunststof kozijnen niet meer van hout te onderscheiden zijn.

HVL verbinding kunststof kozijnen van KKFH

Ook met kunststof kozijnen met een HVL verbinding bent u verzekerd van alle garantie en service van KKFH:

  • 10 jaar garantie

    U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het zit gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.

  • KOMO-keurmerk

    Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

  • Advies nodig?

    De keuze voor een HVL-kozijn of andere type kunststof kozijn is een persoonlijke keuze. Wat vindt u mooi en wat past het beste bij uw woning? Onze adviseur helpt u graag bij uw keuze voor het kozijn dat het beste bij deze wensen aansluit. In de showroom kunt u bovendien al onze opties ‘in het echt’ bekijken. Of neem op andere wijze contact met ons op voor advies of vragen.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze kunststof kozijnen, of wilt u meer informatie over onderhoud kunststof kozijnen? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!