Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen houtlook

Kunststof kozijnen met een houtlook bieden de uitkomst voor uw woning met klassieke uitstraling. Door de verschillende mogelijkheden om met kunststof kozijnen een houtlook na te bootsen passen ook kunststof kozijnen goed bij deze stijl woningen. Echter profiteert u met deze mogelijkheid nog steeds van de voordelen van kunststof ten opzichte van houten kozijnen, zoals de isolatiewaarde en het lage onderhoud.

Voordelen kunststof kozijnen houtlook

De voordelen van kunststof kozijnen met een houtlook ten opzichte van echte houten kozijnen komen zijn terug te vinden in de vele voordelen die kunststof kozijnen met zich meebrengen:

Meer comfort en minder energie

Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is het feit dat het een hoge isolatiewaarde heeft. Dat merkt u in het comfort thuis, maar ook in uw energieverbruik. Terwijl het comfort in huis omhoog gaat, gaat het bedrag op de energienota naar beneden.

Weinig onderhoud

Kunststof is heel onderhoudsarm. U hoeft niet te verven, te schuren en/of te lakken. Het enige wat u aan onderhoud ‘moet’ doen is het schoonhouden. En dat kan tegelijk met het ramen wassen.

Niet van hout te onderscheiden

Naast alle voordelen van kunststof kozijnen profiteert u met kunststof kozijnen met een houtlook ook nog van het esthetische voordeel. Door de combinatie van verschillende stilistische keuzes in het ontwerp van uw kunststof kozijnen zijn deze niet meer van hout te onderscheiden.

Kunstof kozijnen houtnerf

De belangrijkste wijze om uw kunststof kozijnen een houtlook te geven is door middel van een houtnerffolie. Wanneer u de kleur en afwerking van uw kozijnen kiest heeft u de mogelijkheid voor verschillende kleuren Realwood afwerking. Deze geeft een authentieke houtnerfstructuur mee aan uw kunststof kozijnen, ten opzichte van de strakke afwerking die u mogelijk kent van klassieke kunststof kozijnen.

Hoe geeft KKFH uw kunststof kozijnen een houtlook?

Naast de houtnerffolie kunnen we uw kunststof kozijnen leveren met een HVL-verbinding. Deze rechte verbinding wijkt af van de standaard schuine verbinding die u kent van kunststof kozijnen. In combinatie met houtnerffolie geven we uw kunststof kozijnen zo een houtlook die naadloos aansluit bij het klassieke uiterlijk van uw woning.

Kunststof kozijnen met houtlook van KKFH

Ook met kunststof kozijnen met een houtlook bent u verzekerd van alle garantie en service van KKFH:

  • 10 jaar garantie

    U ontvangt 10 jaar garantie op de kozijnen. Deze garantie kost u niks extra’s. Het is gewoon bij de prijs in. Is er een probleem? Eén telefoontje en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen. Lees meer over de certificaten en garantie.

  • KOMO-keurmerk

    Het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!