Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen kleuren

Kozijnen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Daarom bieden we bij KKFH verschillende mogelijkheden voor de kleur van uw kunststof kozijnen. Het resultaat levert kozijnen die volledig aansluiten bij het uiterlijk van uw woning en uw persoonlijke stijl.

Kunststof kozijnen kleuren bij KKFH

Uw bijzondere woning verdient bijzondere kozijnen, die niet alleen aansluiten bij uw persoonlijke stijl, maar ook de stijl van uw woning versterken. Al onze kozijnen kunnen daarom worden geleverd met een breed scala aan kleurmogelijkheden. Zowel de binnen- als buitenkant van uw kozijnen kan worden voorzien van een hoogwaardige kwaliteit kleurfolie. De folie behoudt jarenlang zijn kleur en is nagenoeg stof- en vuilvrij. Zo zijn uw kozijnen onderhoudsarm én volledig in lijn met uiterlijk van uw woning.

Kies uw Kunststof Kozijnen kleur

Kozijnen van KKFH worden standaard geleverd in wit (Ral 9016) of Crème (Ral 9001). Voor zowel de binnen- als buitenkant van uw kunststof kozijnen kunt u kleuren kiezen. Ook voor kozijnen met een houtnerffolie zijn er verschillende kleurmogelijkheden.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Basisprofiel

Het basisprofiel van uw kozijnen wordt standaard geleverd in wit (Ral 9016) of Crème (Ral 9001).

GEALAN-acrylcolor® standaardkleuren S 9000 NL – haax

Hoge kwaliteit dankzij coëxtrusie-techniek

De kozijnen met een acrylcolor folie worden voorzien van een hoogwaardig kleursysteem. Dankzij de unieke coëxtrusie-techniek – waarbij de pvc-behuizing en het gekleurde acrylglas (PMMA) onlosmakelijk met elkaar verbonden worden – ontstaat er een supersterke acryllaag die kunststof kozijnen duurzaam afwerkt en beschermt.. Zo ontstaat een kleurlaag die zijn kleur optimaal behoudt en volledig krasvast is.

Welke kleur kozijnen past bij mijn woning?

Vraagt u zich af welke kleur kozijnen het beste bij uw woning past? U kunt in onze showroom de gekleurde kozijnen bekijken, om zo een beeld te krijgen van de uitwerking van de kleur op kunststof kozijnen. Ons personeel op de vloer voorziet u graag van advies!

Vragen over kunststof kozijn kleuren?

Voor een goed beeld van de kleuren van kunststof kozijnen kunt u langskomen in onze showroom in Heerenveen. Maar ook voor overige vragen bent u meer dan welkom. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u daarnaast altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!