Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51

Kunststof kozijnen kleuren

Kozijnen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Daarom bieden we bij KKFH verschillende mogelijkheden voor de kleur van uw kunststof kozijnen. Het resultaat levert kozijnen die volledig aansluiten bij het uiterlijk van uw woning en uw persoonlijke stijl.

Kunststof kozijnen kleuren bij KKFH

Uw bijzondere woning verdient bijzondere kozijnen, die niet alleen aansluiten bij uw persoonlijke stijl, maar ook de stijl van uw woning versterken. Al onze kozijnen kunnen daarom worden geleverd met een breed scala aan kleurmogelijkheden. Zowel de binnen- als buitenkant van uw kozijnen kan worden voorzien van een hoogwaardige kwaliteit kleurfolie. De folie behoudt jarenlang zijn kleur en is nagenoeg stof- en vuilvrij. Zo zijn uw kozijnen onderhoudsarm én volledig in lijn met uiterlijk van uw woning.

Kies uw Kunststof Kozijnen kleur

Kozijnen van KKFH worden standaard geleverd in wit (Ral 9010) of Crème (Ral 9001). Voor zowel de binnen- als buitenkant van uw kunststof kozijnen kunt u kleuren kiezen. Ook voor kozijnen met een houtnerffolie zijn er verschillende kleurmogelijkheden.
De kozijnen met een acrylcolor folie worden voorzien van een hoogwaardig kleursysteem. Dankzij de unieke coëxtrusie-techniek – waarbij twee lagen folie worden samengeperst – ontstaat er een supersterke acryllaag. Zo ontstaat een kleurlaag die zijn kleur optimaal behoudt en volledig krasvast is. Deze laag wordt daarna machinaal geborsteld wat zorgt voor een bijzondere, matte uitstraling.

 

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

GEALAN-acrylcolor® standaardkleuren S 9000 NL

Uw kozijnen worden standaard geleverd wit (Ral 9010) of Crème (Ral 9001). Maar binnen het acrylcolor systeem bestaan er nog enkele standaardkleuren waarmee uw gekleurde kozijnen naadloos aansluiten bij uw woning.

Decors – standaard / standaard plus (Wit-basisprofiel)

Decors – standaard / standaard plus (Wit-basisprofiel)

Welke kleur kozijnen past bij mijn woning?

Vraagt u zich af welke kleur kozijnen het beste bij uw woning past? U kunt in onze showroom de gekleurde kozijnen bekijken, om zo een beeld te krijgen van de uitwerking van de kleur op kunststof kozijnen. Ons personeel op de vloer voorziet u graag van advies!

Vragen over kunststof kozijn kleuren?

Voor een goed beeld van de kleuren van kunststof kozijnen kunt u langskomen in onze showroom in Heerenveen. Maar ook voor overige vragen bent u meer dan welkom. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u daarnaast altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag alleen op afspraak van 09.30 tot 12.30 uur.