Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen hebben we bij KKFH in verschillende modellen, toepassingen en stijlen. Het juiste rolgordijn bij uw kunststof kozijnen is namelijk van groot belang voor het binnenklimaat van uw woning en daarmee voor de ? van uw kunststof kozijnen.

Yana rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen

De Yana rolgordijn series maken wij voor u op maat, en zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Ze zijn daarmee ook toepasbaar op alle draai-kiep en vaste ramen. De montage van de Yana rolgordijnen vindt plaats op de glaslatten van de kozijnen. Zo heeft u geen boorgaten in uw kunststof kozijnen. Daarnaast zijn de rolgordijnen leverbaar in verschillende designs en kleuren, en met een U-geleiders of cassette-systeem.

Yana

De Yana is een klassiek en functioneel rolgordijn voor kunststof kozijnen die uw omgeving van een comfortabel, diffuus licht voorziet. Door de ruime variëteit aan stoffen, kleuren en motieven heeft de Yana een enorm spectrum aan toepassingsmogelijkheden.

Yana Plus

De Yana Plus is een innovatief en trendy rolgordijn die in ieder interieur, van klassiek tot modern een esthetische verrijking zal zijn. Middels de combinatie van transparante en dichtgeweven banen reguleert u zelf op een eenvoudige wijze de transparantie graad en lichtinval.

Yana Dim Out

De Yana Dim Out series zijn verduisterende rolgordijnen die door toepassing van een speciale coating direct zonlicht blokkeren en warmtewerend werken. Een ideaal rolgordijn voor ruimtes waar gehele duisternis gewenst is.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Rolgordijnen op kunststof kozijnen van KKFH

Door onze nauwe samenwerking met de leverancier van Yana rolgordijnen kunnen wij uw kunststof kozijnen direct leveren met passende rolgordijnen. De rolgordijnen uit de Yana serie maken wij voor u op maat in de gewenste uitvoering, kleur en stijl. Bij de montage van uw kozijnen monteren wij ook direct uw rolgordijnen op de kunststof kozijnen. Met slechts één bestelling en montage heeft u direct uw kunststof kozijnen met rolgordijnen!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.