Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Zonwering tussen glas

Zonwering tussen glas is voor veel woningen, kantoorpanden en andere projecten een praktische uitkomst. Op vochtige plekken zoals de badkamer of grote ruimtes met grote raampartijen kan uw binnenshuis zonwering veel onderhoud vereisen. Zonwering tussen glas biedt dan de oplossing! Hygiënisch, duurzaam en energiebesparend.

Zonwering tussen dubbelglas

Bij zonwering tussen dubbelglas wordt de zonwering geplaatst in de spouw tussen twee glaslagen. Zo wordt u zonwering niet meer vies of stoffig. Dat scheelt u dus veel in onderhoud. Ook is uw zonwering vrijwel volledig beschermd tegen beschadiging. Bij KKFH leveren wij uw kunststof kozijnen met zonwering tussen dubbelglas. Hoogwaardige zonwering met een lange levensduur en gegarandeerde kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van zonwering tussen glas?

Naast het het onderhoud en bescherming tegen beschadiging heeft het plaatsen van uw zonwering tussen dubbelglas nog veel meer voordelen:

  • Warmte en licht regulering: Naast een prettige woon en/of werkomgeving biedt de warmteregulering van zonwering ook een energiebesparende factor. Uw huis blijft significant koeler in de zomer en uw airco kan omlaag!
  • Privacy: De zonwering heeft meerdere standen, waarmee u de zichtbaarheid vanuit uw ruimte, maar ook van buitenaf kunt reguleren.
  • Ruimtebesparend: Omdat de zonwering niet rust op bijvoorbeeld uw vensterbank bespaart u ruimte.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Zonwering tussen triple glas

Naast de mogelijkheid om uw zonwering tussen de spouw van twee glaslagen in dubbelglas te plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om de zonwering te combineren met triple glas. Triple glas verhoogd de isolatiewaarde van uw ramen én biedt meer geluidsdemping en inbraakveiligheid. Met zonwering tussen triple glas van met KKFH kunststof kozijnen kiest u dus voor de meest duurzame oplossing!

Jaloezieën, lamellen of luxaflex tussen glas?

Om uw zonwering goed te laten aansluiten bij het uiterlijk van uw woning of project, biedt KKFH vele keuzemogelijkheden voor uw zonwering tussen glas. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor jaloezieën, lamellen of luxaflex tussen glas. Ook de kleur van uw zonwering is volledig naar wens te selecteren. Alle mogelijkheden bieden een gemakkelijke elektrische besturing en zijn van gegarandeerde kwaliteit.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.