Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof voordeur

Kunststof voordeuren

Veilige en stijlvolle voordeuren van kunststof

Een mooie voordeur biedt een extra warm welkom. Bij het uitkiezen van een nieuwe kunststof deur houdt u waarschijnlijk vooral de stijl van uw woning in uw achterhoofd. Aangezien het hier natuurlijk naadloos bij moet aansluiten. Maar naast het uiterlijk zijn er natuurlijk meer zaken waar u rekening mee moet houden. Een buitendeur moet alle weersinvloeden kunnen weerstaan en inbraakwerend zijn.

 • 10 jaar garantie

  Standaard ontvangt u op al onze geleverde producten 10 jaar garantie. Deze garantie zit bij de kosten in. Ondervindt u na verloop van tijd problemen met uw voordeur? Bel ons en een monteur komt langs om het probleem te verhelpen.

 • Onderhoudsvrij

  U hoeft alleen de voordeur schoon te houden, kunststof is namelijk erg onderhoudsarm. Hierdoor bespaart u veel kosten en houdt u tijd over.

 • Hoge isolatiewaarde

  Houdt de kou letterlijk buiten de deur en de warmte binnen.

 • Veilig wonen

  Kunststof is brandveilig: moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Daarnaast voorzien we de deuren van hang- en sluitwerk die voldoen aan de SKG-norm. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is.

Offerte aanvragen

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • De Snip, Wolvega
  Renovatie schuifpui
  In Wolvega hebben we een oude schuifpui vervangen door een prachtige kunststof schuifpui van Gealan. Het betreft een 190mm profiel met een uitstekende schuifconditie dankzij hef/schuifsysteem.
 • Rottum
  Nieuwbouwwoning
  Uiteraard doet KKFH niet alleen renovatie maar ook nieuwbouwprojecten. Uiteraard in goede overeenstemming met de klant en het bouwbedrijf. Alle mogelijkheden voor uw nieuwbouwing zijn te bekijken in onze showroom.
 • Wederik, Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  "We hebben onze hele woning voorzien van kunststof kozijnen, wat een verschil qua isolatie! Ook hebben we veel minder last van geluid van buiten. We zijn superblij dat we voor KKFH hebben gekozen en raden het bedrijf zeker aan."
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Bolster, Heerenveen
  Eigen deur ontwerp
  Voor dit project mochten we voor de klant een eigen ontwerp maken voor de voordeur. We hebben vooraf alle mogelijkheden uitgebreid met de klant besproken en vervolgens een ontwerp gemaakt dat past bij de woning. Met een prachtig resultaat.
 • Heerenveen
  Kozijnrenovatie
  Naast de kunststof kozijnen hebben we in dit project ook de gehele gevelbekleding vervangen door kunststof. Op deze manier is in één keer de gehele woning onderhoudsarm geworden.
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
 • Oosterwolde
  Woningrenovatie
  "We zijn zeer tevreden over de fantastisch geïsoleerde kunststof kozijnen! Ook de montage was perfect geregeld, voor het glas aan de achterkant van de woning werd zelf een speciale kraan geregeld door KKFH."
Bekijk al onze projecten

Mogelijkheden kunststof voordeur

Een voordeur moet bij de stijl van uw woning passen. Met kunststof zit u altijd goed. Er is veel mogelijk als het gaat om het samenstellen van uw nieuwe voordeur. Zelfs al zou u de entree liever in hout zien. Met een houtnerfstructuur is kunststof niet eens van hout te onderscheiden.

Van de deur uitzoeken tot montage

U ontvangt van ons geen standaard product. We gaan echt voor maatwerk in onze kleine fabriek in Heerenveen. Voordat we voor u aan de slag gaan, komen we eerst bij u langs. We bespreken uw wensen, en geven u deskundig advies. Tegelijk laten we u producten zien, zodat u een impressie krijgt wat de mogelijkheden zijn, of om inspiratie op te doen.

Als alles in kaart is gebracht, kunnen we u pas echt de prijs gaan vertellen in een offerte. Dit omvat alles: het hele traject van A tot Z en geen kleine letters.

Montage

Uiteraard komen we ook graag de deur bij u plaatsen. Doet u dat liever zelf? Ook geen probleem!

10 jaar garantie

U ontvangt 10 jaar garantie bij ons en een goede service. Dit zit standaard bij de prijs inbegrepen. Geeft de deur toch problemen? Na één telefoontje komt een monteur bij u langs om het probleem te verhelpen.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

We horen graag hoe u uw toekomstige kunststof deur wilt zien. Aan de hand van die gegevens kunnen we u  een prijsopgave sturen. Vraag direct een offerte aan.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.