Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof windveren

Kunststof windveren

De mogelijkheden met kunststof

In onze fabriek in Heerenveen produceren we al onze producten. Hier kunnen we dus ook uw kunststof windveren maken. Met kunststof zijn de mogelijkheden oneindig, omdat het een veelzijdig product is wat te gebruiken is voor veel producten. Een windveer is een belangrijk onderdeel voor het aanzicht op uw huis. Ze zorgen ervoor dat er geen wind of regen onder de dakbedekking kan komen. Het is daarom van belang dat windveren goed onderhouden worden en goed in de verf zitten. Bij kunststof windveren is dit onderhoud echter niet meer van toepassing. Af en toe schoonmaken voldoet al aan de onderhoudseisen van uw kunststof windveren.

Voordelen kunststof windveren

Maak een verstandige keuze door voor kunststof windveren te kiezen. Kunststof brengt namelijk veel voordelen met zich mee:

  • – Onderhoudsarm
    Kunststof vraagt niet veel onderhoud van u. U hoeft de kunststof windveren alleen maar schoon te houden. Wanneer u bijvoorbeeld de ramen wast, neem dan gelijk de kunststof windveren mee. Een doekje eroverheen en klaar. U heeft geen verf nodig en u hoeft ook niets te schuren of in de lak te zetten.
  • – Hoge isolatiewaarde
    Een erg groot voordeel is de hoge isolatiewaarde van kunststof windveren. En dat woont wel zo prettig. De windveren houden regen en wind tegen zodat dit niet onder de dakbedekking van uw woning kruipt.
  • – Niet van hout te onderscheiden
    Heeft u een klassiek ogende woning en zou hout daar beter bij passen? Ook dan biedt kunststof de oplossing. Omdat wij alles in eigen fabriek voor u maken, kunnen we de windveren ook die houtlook meegeven. Op die manier heeft de windveer het uiterlijk van hout, maar alle voordelen van kunststof.

Naast kunststof windveren hebben we nog veel meer kunststof gevelbekleding in ons assortiment, zoals: kunststof gevelpanelenkunststof dakgotenkunststof rabatdelen en nog veel meer.

De werkwijze van kunststof windveren

Loop gerust eens binnen in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Ook komen we graag bij u langs om samen met u de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen we u het beste adviseren over de mogelijkheden van de windveren, prijzen en of er een vergunning nodig is. We adviseren u graag vrijblijvend. We werken vooral in een straal van 80 kilometer om onze locatie in Heerenveen. Dus overal in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wat betreft de plaatsing en vorm van kunststof windveren is er veel mogelijk. Dit komt omdat wij alle producten zelf maken, vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen.

Vrijblijvend advies?

Bezoek ons in Heerenveen of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.