Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Onderhoud kunststof kozijnen

Onderhoud kunststof kozijnen

Voordelen kunststof kozijnen

U doet er goed aan om voor kunststof kozijnen met weinig onderhoud te kiezen. Waarom? Kunststof biedt namelijk veel mooie voordelen.

  • Onderhoudsarm

    Kunststof heeft niet veel onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u ze schoon houdt. Bij het wassen van de ramen kunt u ook even snel de kozijnen meenemen. Een doekje en een sopje volstaan al. Ook hoeven ze niet geverfd, geschuurd of gelakt te worden. Dit scheelt veel tijd én geld.

  • Hoge isolatiewaarde

    Onze kozijnen hebben een erg hoge isolatiewaarde. Dit is wel zo prettig voor in uw woning. Het voelt binnen een stuk aangenamer en de energierekening is lager. Dus minder onderhoud en minder kosten!

  • Niet van hout te onderscheiden

    Zou hout mooier staan bij het totaalplaatje van uw woning? Vanuit onze fabriek hebben we de mogelijkheid om de kozijnen een houtlook mee te geven. Zo krijgen de kozijnen op maat de voordelen van kunststof, denk aan weinig onderhoud, maar het uiterlijke van hout!

Onderhoud kunststof kozijnen

Zijn de kozijnen van uw woning aan vervanging toe? Of wilt u uw woning graag een nieuwe look geven? KKFH kan u ondersteunen in het maken van een keuze en het vervangen van de kozijnen. Bij KKFH vervangen wij graag de kunststof kozijnen van uw woning.

Voor het vervangen van uw kozijnen is het belangrijk om de wensen en de opties met u door te nemen. We kunnen bij u langskomen om de persoonlijke wensen door te nemen, maar het is ook mogelijk dat u een bezoek brengt aan onze showroom in Heerenveen. Bij u thuis controleren we de huidige staat en op basis daarvan kunnen we een duidelijk advies met prijsopgave opstellen. Vanuit onze fabriek in Heerenveen kunnen we in de regio Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel veel werkzaamheden voor u uitvoeren.

Kwaliteit bij KKFH

Bij onze producten is het belangrijk dat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Zo bent u er zeker van dat er weinig onderhoud is vereist bij de nieuwe kunststof kozijnen die wij geplaatst hebben voor u. Bij KKFH vinden we het belangrijk om u het totale plaatje aan te bieden. Naast de belangrijke factoren als kosten en budget is de kwaliteit ook een erg belangrijk onderdeel bij KKFH. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en zal het onderhoud slechts een fractie van de tijd kosten, die u veel tijd kosten bij producten van mindere kwaliteit.

Onze adviseur komt graag bij u langs om de persoonlijke wensen voor uw kunststof kozijnen op maat door te nemen. Hij kan u ook meer vertellen over het onderhoud van de kunststof kozijnen die wij plaatsen. Met de technische kennis die wij hebben kan er een duidelijke prijsopgave gemaakt worden waarbij we 10 jaar garantie geven zonder extra kosten achteraf. We kunnen u tot in de puntjes vertellen wat u van ons mag verwachten zonder dat daar achteraf verrassingen bijkomen.

Meer weten?

Heeft u interesse in onze kunststof kozijnen, of wilt u meer informatie over onderhoud kunststof kozijnen? Maak direct een afspraak met onze adviseur voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs!

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.