Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Certificaten

Certificaten

De kunststof producten van KKFH voldoen aan alle Nederlandse eisen en normen. We voorzien ze bovendien van tien jaar garantie en is er onverhoopt iets mis, dan komen we snel langs.

In elke branche zijn prijsstunters actief, ook in de wereld van kunststof kozijnen. Wat u bij hun krijgt is uitsluitend een product. Zonder service of garantie en in veel gevallen zelfs zonder dat het product aan de in Nederland geldende kwaliteitseisen voldoet. Als er een bouwvergunning nodig is, dan laten ze dat -op uw risico- gemakshalve vaak achterwege.

Garanties, eisen en normen

Wij krijgen er kippenvel van. Het is het tegenovergestelde van hoe wij werken. We willen niet anders dan een goed product leveren. Een product dat past, dat mag (daarom vragen we óók de vergunning aan, als dat nodig is), dat lang meegaat. Heel lang, daarom geven we standaard tien jaar garantie op zowel de producten als de montage en voldoen al onze producten aan de Nederlandse eisen en normen.

Zo voldoet ons hang- en sluitwerk aan het Politie keurmerk veilig wonen en de SKG-norm. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is en voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Onze producten dragen ook het KOMO-keurmerk, het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat ons product voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen (www.komo.nl) zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.