Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Daarom KKFH

Daarom KKFH

KKFH ontzorgt en denkt mee. We komen bij u langs en overhandigen u nog tijdens het kennismakingsgesprek een offerte. Vergunning nodig? Wij vragen het voor u aan. Ook direct raambekleding toevoegen? Het kan bij KKFH.

In onze fabriek in Heerenveen maken we de kozijnen, gevelbekleding, deuren en dakkapellen precies zoals u wilt. Zolang uw wensen maar technisch uitvoerbaar zijn, natuurlijk. Bij bijzondere verzoekjes rollen we niet met onze ogen, maar beginnen ze te glimmen. Onze mannen houden namelijk wel van een uitdaging!

Ook in het voortraject staan we voor u klaar. We komen bij u langs voor een helder gesprek, inventariseren uw wensen en overhandigen u direct een offerte. Zonder kleine lettertjes, gewoon een eerlijke prijs.

In onze showroom bent u van harte welkom om materialen en mogelijkheden te bekijken en zijn we aan de productie toe, dan kunt u altijd komen kijken hoe uw kozijnen worden gemaakt. Onze vakmannen vertellen er graag over.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.